Softice til morgenmad

Her til morgen måtte det gerne gå lidt hurtigt med at få tryllet noget lækkert morgenmad frem.

Tit bager vi pandekager eller vafler i weekenden. Men i dag blev det til softice.

Jeg var jo så heldig at få en skøn blender i julegave. Så det er en ren fryd at lege med den.

Det blev til lækker chokolade softice med knasende drys af økologiske cornflakes.

 

soft ice

 

Jeg følger jo sjældent opskrifter, men det var noget i den her stil:

5 frosne bananer

2 klumper frossen spinat

3 store spsk ren kakao – eller mere

lidt vaniliepulver

1 spsk peanutbutter

rismælk alt efter, hvad blenderen kan trække……

Jeg plejer også at putte kanel i, men er løbet tør……

 

Og det var det 😉 .

Blenderen gjorde resten af arbejdet.

 

Kunne også sagtens spises til mellemmåltid eller dessert.

Kan også tilsættes god olie eller proteinpulver. Mine unger spiste et blødkogt æg til.

 

Ha en dejlig lørdag.

 

Kærlig hilsen

Anette

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.