Vil I have mere og bedre søvn i familien?

Kære Skønne mødre, fædre, bedsteforældre og andre Æbleblog læsere

Jeg ved at søvn er et utroligt stor tema i mange familier!!!

 

Så jeg vil rigtigt gerne dele et tip, som har hjulpet rigtigt mange familier til få mere rolig søvn. 

Et af mineralerne i vores krop har stor betydning for søvnen. Både for at kunne falde i søvn og for at sove godt og tungt hele natten.

Det er magnesium. Magnesium virker nemlig beroligende både på musklerne og nervesystemet. Og undersøgelser har vist, at et tilskud af magnesium virker styrkede på søvnen. 

Det smarte er, at magnesium optages bedst gennem huden, så man behøver ikke sluge piller eller kapsler eller pulver eller andet. Man kan bare smøre det på huden.

Der findes magnesium-olie, men det har tenden til at svie noget. Så det er jo ikke så optimalt til børn. Heldigvis findes der også magnesium lotion, som ikke svier.

Jeg har fundet frem til en rigtig lækker magnesium-lotion, som er helt uden parfume (modsat den, du finder andre steder). Jeg har selv prøvet den af, og den er bare super god og lækker. Og man sover så dejligt 🙂

mag-lotion-8oz_2

Den sælges i Danmark på nettet her

 

 

Den er super drøj i brug og indeholder 185 mg magnesium i en teskefuld. Smør dit barn hver aften inden sengetid. Børn 6-12 mdr.: ½ tsk. Børn under 3 år: ca. 1 tsk. Børn over 3 år: 1-2 tsk. Store børn og voksne: 2-4 tsk.

Magnesium ophobes ikke i kroppen, men evt. ekstra magnesium tisses ud. Så med mindre der er nyresygdomme i familien, skal du ikke være bekymret for det.

 

Magnesium har haft en fantastisk effekt på søvnen for mange familier. Børn, der plejer at bruge timer om at falde i søvn…. som nu sover på 15 minutter.

Børn, der plejer at vågne mange gange…. som nu sover roligt hele natten.

 

Så hvis du gerne vil være udhvilet og få tanker op på søvn-kontoen – hos både børn og voksne, så er magnesiumlotion et vigtigt sted at starte.

 

Indeholder affiliate links


Vil du gerne have personlig hjælp til dit barns eller dit kommende barns sundhed, så du kan føle dig helt tryg?

Så prøv Klub Æblebørn helt gratis.

Her har du mulighed for personlig hjælp af Danmarks dygtigste børneeksperter.

Du får masser af opskrifter, inspiration, rabatter m.m.

Se alt om klubben her.

Det er helt gratis og uforpligtende at prøve Klub Æblebørn.


11 thoughts on “Vil I have mere og bedre søvn i familien?

 1. Den lyder som en der skal prøves. Hvordan er det med graviditet og magnesium? Må man tage kosttilskud eller bruge denne lotion?

 2. Det vil jeg også gerne vide og hvad med når man ammer?
  Jeg har epsomsalt liggende til fodbad og jeg ved ikke om det er ok at bruge det. Jeg kan ikke rigtig finde noget om det. Men det er jo magnesiumsulfat så er det ikke også ok? Og må man bade babyens fødder i det også?

  1. Hej Mia Gry
   Ja – også når man ammer.
   Epsom salt er også fint.
   Magnesium salt giver lidt mere og er måske lidt nemmere.
   Baby har bedst af at få det gennem mors mælk, hvis det bliver ammet.

 3. Jeg kan se at lotionen er på magnesiumklorid. Synes jeg kan læse andre steder på nettet at man skal undgå bla magnesiumclorid. Hvad er din mening til det? Er i øvrigt meget fristet til at prøve den. Tak for en super god blog.

 4. Har du noget erfaring med hvor hurtigt man kan opleve en bedring efter man er startet på cremen?
  Gælder rabatkoden stadig? Jeg bestilte derfra i mandags og kunne ikke få den til at virke 😕

 5. Nu har jeg bestilt sådan en lotion, i håbet om, at det kan hjælpe os. En “klog mand” har fortalt mig, at magnesium også skulle være gavnlig for børn som døjer meget med hoste om aftenen/natten – er det mon noget du kan be – eller afkræfte?
  Min datter på 2 år er frygtelig generet af hoste, nærmest hele natten igennem. Vi har nærmest forsøgt alt.

 6. Har en pige på et år som helt sikkert kunne bruge noget magnesium. Har epsom salt liggende – må man putte lidt i hendes aftenbad? – bare indtil vi får cremen hjem 🙂

 7. Findes der en magnesium lotion (eller anden form for magnesium), der kan bruges på børn ned i 2 måneders alderen? Synes de alle starter ved 6 mdr…
  Og TAK for denne blog!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.