fbpx

Om Anette

Anette Straadt_0003 web

Du er dit barns vigtigste ekspert

Jeg er sundhedsplejerske, klinisk kostvejleder og børnesundhedsvejleder

Sammen kan vi hjælpe dit barn til endnu mere sundhed

Min baggrund

Jeg hedder Anette Straadt. Jeg er uddannet sygeplejerske, sundhedsplejerske, lægeeksamineret klinisk kostvejleder samt kostterapeut v. Umahro Cadogan (bl.a. kendt fra TV2) . Jeg har mere end 20 års professionel erfaring i at arbejde med børn og sundhed. Jeg har min egen uddannelse til Børnesundhedsvejleder.

Mine egne skønne tre børn Maja, Asbjørn og Linus, som jeg elsker over alt på jorden, er født i 2003, 2006 og 2010.

Jeg har nørdet i børns naturlige sundhed via uddannelser, kurser, forskning og meget mere siden 2007.

Jeg har langt fra altid været en tryg mor, der vidste lige hvad hun skulle gøre for at holde sine børn sunde og raske.

Mine to ældste børn var lige så syge som alle andre børn og jeg fulgte bare de gængse råd – uden den stor effekt.

Min interesse for naturlig sundhed stammer fra de problemer, Asbjørn (den mellemste) havde, da han var baby. Via ændringer i kost og livsstil blev han på utrolig kort tid en hel anden dreng. Det åbnede mine øjne for, hvor meget guld der er at hente, når man kigger bagom problemerne og gøre noget ved årsagen frem for at symptombehandle. Men det viste mig samtidig, hvor meget viden jeg IKKE havde på det tidspunkt.
Det har jeg siden da gjort noget ved. Jeg har nørdet i den nyeste viden om naturlig sundhed via forskning fra hele verden.

Jeg bruger det selv i min hverdag, men mine børn levet ikke af broccoli alene. Jeghar fokus på sundhed i hverdagene – og så er der også plads til hygge og besøg og jul og fødselsdage osv.

Jeg er i dag: Naturlig sundhedsplejerske, børnesundhedsvejleder, forfatter, brevkasse- og artikelskribent, foredragsholder, behandler, konsulent, underviser med mere.

Æblebørn stiftede jeg i 2006.

Jeg opsøger fortsat løbende den nyeste viden om børn og sundhed og holder mig opdateret på kurser og uddannelser i ind- og udland blandt andet FAB research i London.

Værdierne bag Æblebørn.dk

Et Æblebarn er et barn, som har det godt både indvendigt og udvendigt. Både helt inde i kernehuset (sindet), i frugtkødet (kroppen) og i skrællen (huden). Barnet har et godt selvværd, har ikke ondt, har sund hud og sund fordøjelse. Barnet trives godt i hverdagen og sover dejligt om natten.

Det er min passion at give dig muligheder for at bruge naturlige og effektivemidler til at opnå dette. Med fokus på årsagen og på at styrke dit barn hele livet. Og samtidig give din familie masser af glæde og overskud.

Du bliver bombarderet med viden, regler, krav, risici. Det kan være super stressende og forvirrende. At være mor/far er måske et af de mest sårbare tidspunkter i livet. Du gør det MEGA godt som mor/far. Og du er eksperten i dit barn.

Æblebørns univers er skabt for at støtte op om dig – din mavefornemmelse, jeres måde at være familie på og dine værdier. Og så tilbyde viden og hjælp til dit barns sundhed, når du har lyst til og brug for inspiration.

Materialet på æblebørn.dk er udelukkende tænkt til inspiration og information. Det kan aldrig erstatte personlig kontakt, rådgivning eller medicinsk behandling. Æblebørn.dk kan ikke tage ansvar for skader som følge af brugen af de materialer, der står på disse sider. Hvis du på nogen måde er i tvivl om dit barns sundhed, så kontakt altid læge.

Ved tilmelding accepterer du vores privatlivsbetingelser, du kan altid afmelde dig igen.

Scroll til toppen