fbpx

Mød eksperterne

Klub Æblebørns eksperter brænder for at hjælpe dig med dit barns sundhed og trivsel.

Vi glæder os til at lære dig at kende

anette_0001

Anette Straadt

Jeg er sygeplejerske, sundhedsplejerske, forfatter og naturlig børnesundhedsninja. Jeg har nørdet i børns naturlige sundhed siden 2006 og har arbejdet professionelt med børn siden 2001.  Jeg er kvinden bag Æblebørn, Klub Æblebørn og Børnesundhedsvejlederuddannelsen og er selv mor til tre skønne bøen. Jeg svarer på spørgsmål indenfor emner som: Immunforsvar, sygdomme, allergier, sundhed, kost, søvn, fordøjelse, udvikling, kosttilskud o.lign.

Eva1

Eva Andresen

Eva er ergoterapeut og sansemotorisk konsulent. Hun har sin egen klinik i Aabenraa, hvor hun hjælper børn med sansemotoriske udfordringer.

Eva svarer på spørgsmål om: Motorik, sansemotorik og udvikling.

Astridprofil

Astrid Givard

Astrid er doula og ammerådgiver. Astrid tilbyder fødselshjælp i hele Østjylland. Astrid svarer på spørgsmål om: Graviditet, fødsel og amning.

Eva tausen

Eva Tausen

Eva er uddannet sygeplejerske og almenpraktiserende naturmedicin/heilpraktiker. Eva svarer på spørgsmål om: Homøopati til krop og psyke, urter, vitaminer, kosttilskud og mineraler, økologi, vegansk/vegetarisk levevis, immunforsvar, allergi og udrensning.

Lene1-1

Lena Midtgaard Hoedeman

Lene er forfatter til bogen: “Sund Baby uden Kemi: Kemifri livsstil”. Hun er specialist i kemi, miljø og bæredygtighed og har bl.a. arbejdet for Danmarks Naturfredningsforening.

Lene svarer på spørgsmål indenfor emnet: Livsstil uden unødig kemi.

Karina

Karina Baagø

Karina er professionsbachelor i ernæring og sundhed. Hun er certificeret i IBS og low FODMAP diæt ved Foreningen af Kliniske Diætister. Karina tilbyder glutenfrie bagekurser i Silkeborg samt online rådgivning i LOW FODMAP diæt. Karina svarer på spørgsmål om: Glutenfri bagning og livsstil samt FODMAP-diæt

Maria1

Maria Holst Andersen

Maria er uddannet familierådgiver med speciale i følelsesmæssig omsorgssvigt, og har læst en kandidat i Pædagogisk Psykologi med speciale i angst og særlig sensitivitet blandt børn. Maria læser til Familie- og Psykoterapeut, som er en fireårig uddannelse. Maria svarer på spørgsmål om forældreskab, børns trivsel, tilknytning og familieliv.

Ved tilmelding accepterer du vores privatlivsbetingelser, du kan altid afmelde dig igen.

Scroll til toppen