Mød eksperterne

Klub Æblebørns eksperter brænder for at hjælpe dig med dit barns sundhed og trivsel.

Vi glæder os til at lære dig at kende

 

 

Anette er sygeplejerske, sundhedsplejerske, forfatter og naturlig børnesundhedsninja. Anette har nørdet i børns naturlige sundhed siden 2006 og har arbejdet professionelt med børn siden 2001.  Anette er kvinden bag Æblebørn, Klub Æblebørn og Børnesundhedsvejlederuddannelsen. Hun er selv mor til tre skønne bøen. Anette svarer på spørgsmål indenfor emner som: Immunforsvar, sygdomme, allergier, sundhed, kost, søvn, fordøjelse, udvikling, kosttilskud o.lign.

 

 

 

 

 

 

 Mikkel er familie- og psykoterapeut. Mikkel har sin egen klinik i Hellerup og laver også konsultationer via Skype.
Mikkel svarer på spørgsmål indenfor emnerne: Opdragelse, familiemønstre og relationer i alle aldersgrupper.

 

 

 

 

 

 

 Eva er ergoterapeut og sansemotorisk konsulent. Hun har sin egen klinik i Aabenraa, hvor hun hjælper børn med sansemotoriske udfordringer.
Eva svarer på spørgsmål om: Motorik, sansemotorik og udvikling.

 

 

 

 

 

 

 Astrid er doula og ammerådgiver. Astrid tilbyder fødselshjælp i hele Østjylland.  Astrid svarer på spørgsmål om: Graviditet, fødsel og amning.

 

 

 

 

 

 

 Eva er uddannet sygeplejerske og almenpraktiserende naturmedicin/heilpraktiker. Eva svarer på spørgsmål om: Homøopati til krop og psyke, urter, vitaminer, kosttilskud og mineraler, økologi, vegansk/vegetarisk levevis, immunforsvar, allergi og udrensning.

 

 

 

 

 

 

 Lene er forfatter til bogen: “Sund Baby uden Kemi: Kemifri livsstil”. Hun er specialist i kemi, miljø og bæredygtighed og har bl.a. arbejdet for Danmarks Naturfredningsforening. 
Lene svarer på spørgsmål indenfor emnet: Livsstil uden unødig kemi. 

 

 

 

 

 

 

 Karina er professionsbachelor i ernæring og sundhed. Hun er certificeret i IBS og low FODMAP diæt ved Foreningen af Kliniske Diætister. Karina tilbyder glutenfrie bagekurser i Silkeborg samt online rådgivning i LOW FODMAP diæt.  Karina svarer på spørgsmål om: Glutenfri bagning og livsstil samt FODMAP-diæt