Mælkesyrebakterier forebygger at dit barn får leddegigt, sklerose, sukkersyge og crohns sygdom.

  • af

Et stort internationalt studie med 424.000 børn har nu vist det, som giver så uendelig god mening, hvis man kender opbygningen af børns fordøjelse og immunforsvar.

Når et barn helt tidligt får tilført gavnlige tarmbakterier (mælkesyrebakterier), så forebygger det en lang række autoimmune sygdomme som leddegigt, sklerose, sukkersyge og tarmsygdommen crohns sygdom.

 

Dit barns immunforsvar sidder for 70 % vedkommende i tarmsystemet. Og en meget stor del af det, har basis i de milliarder af bakterier, som bor der. Men de bakterier skal være af de venlige slags. Og de kommer altså ikke af sig selv. Ligesom vitaminer, mineraler, essentielle fedtstoffer osv, så skal de tilføres løbende. Og især den allerførste start er super vigtig.

Når de venlige bakterier er mange og mangfoldige i dit barns tyktarm, så er basis for et immunforsvar i balance lagt! Og når immunforsvaret er i balance, så opstår der ikke autoimmune sygdomme. (Og for øvrigt heller ikke så ofte snot, hoste, feber, mellemørebetændelse, influenze osv)

De danske forskere er tilbageholdende med at anbefale probiotikatilskud (tilskud af gavnlige mælkesyrebakterier) fordi de ikke mener at man kender nok til dem endnu. De vil gerne have, at man ved NØJAGTTIG hvilke stammer af bakterier, der er bedst. I NØJAGTIG hvilken dosis. Og NØJAGTIG hvornår…….

Og det kan måske lyde meget fornuftigt. Problemet er bare, at det tager så uendelig lang tid at undersøge det!!! Og hvis det skal udelukke os for i mellemtiden at gøre en masse godt for vores børns sundhed, så synes jeg det er umådelig ærgeligt!!!

 

Et tilskud af gavnlige mælkesyrebakterier (kaldet probiotika) til børn er i mine øjne en RIGTIG god idé! Børn har så utroligt meget brug for et stærkt og afbalanceret immunforsvar. De møder så mange bakterier og virus i deres hverdag. Over 300.000 danskere lider af en autoimmun sygdom – det er sørme også værd at forebygge. Du kan give dit barn tilskud af mælkesyrebakterier både som dråber, pulver, tyggetabletter og kapsler. Du køber det i helsekost, hos Matas og på apoteket.

 

Vil du gerne kende dit barns krop og sundhed til bunds? Så du kan træffe de valg, der skal til for at bygge dit barns immunforsvar optimalt op?

Så er der lige nu jule-tilbud på min bog: Naturligt Sunde Børn. Læs mere om tilbuddet her.

Det er også en fantastisk julegave 🙂


Vil du gerne have mange flere opskrifter samt mulighed for personlig hjælp til din families sundhed, så du kan føle dig inspireret og tryg?

Så prøv Klub Æblebørn helt gratis i 30 dage.

Her har du mulighed for personlig hjælp af dygtige og empatiske børne- og familieeksperter.

Du får masser af opskrifter, inspiration, rabatter og samtidig mulighed for personlig hjælp, hvis du har brug for det.

Se alt om klubben her.

Det er helt gratis og uforpligtende at prøve Klub Æblebørn i 30 dage.

Anette Straadt, Naturlig sundhedsplejerske og BørnesundhedsvejlederSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.