Koldskål – uden mælk, sukker og gluten

  • af

Mor, skal vi ikke have koldskål?

Jo, det skal vi da uden tvivl. I denne hede, er koldskål et must!

Så hjem i køleskabet og finde, hvad der kunne bruges.

 

Det blev til noget i den her stil:

 

koldskål

 

2 æg piskes med ca 2 spsk agavesirup.

– til det bliver tykt og skummende.

Tilsættes:

ca 3/4 L havredrik

et par deciliter risdrik

et par skefulde hjemmelavet kokosyoghurt (kan sikkert sagtens undværes)

ca 2½ dl. sojayoghurt (købt)

ca 1½ tsk ren vanilie pulver

lidt citronsaft.

 

Piskes og smages til.

 

Serveres med friske jordbær, bananer og lidt cornflakes, hvis man gerne vil have noget der knaser.

MUMS!!!


Vil du føle dig helt tryg med personlig hjælp til din families sundhed?

Kig ind i Klub Æblebørn helt gratis i 30 dage.

Her har du personlig hjælp af dygtige og erfarne børnesundheds- og familieeksperter lige i din lomme

Du bliver inspireret af temaer, opskrifter, rabatter og meget mere

Se alt om klubben her.

Det er helt gratis og uforpligtende at prøve Klub Æblebørn i 30 dage.



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.