Koldskål – uden mælk, sukker og gluten

Mor, skal vi ikke have koldskål?

Jo, det skal vi da uden tvivl. I denne hede, er koldskål et must!

Så hjem i køleskabet og finde, hvad der kunne bruges.

 

Det blev til noget i den her stil:

 

koldskål

 

2 æg piskes med ca 2 spsk agavesirup.

– til det bliver tykt og skummende.

Tilsættes:

ca 3/4 L havredrik

et par deciliter risdrik

et par skefulde hjemmelavet kokosyoghurt (kan sikkert sagtens undværes)

ca 2½ dl. sojayoghurt (købt)

ca 1½ tsk ren vanilie pulver

lidt citronsaft.

 

Piskes og smages til.

 

Serveres med friske jordbær, bananer og lidt cornflakes, hvis man gerne vil have noget der knaser.

MUMS!!!



Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Ved tilmelding accepterer du vores privatlivsbetingelser, du kan altid afmelde dig igen.

Scroll til toppen