SAMSUNG CSC farmorbabylille

Sund og glad – bliv inspireret.

Æblebørns foredrag og temadage skræddersyes til netop jer.

Til jer, der vil give kroppen de BEDSTE betingelser for at få et stærkt immunforsvar. Og for at holde sig sunde hele livet.

Til jer, der vil have en skarp hjerne og evnen til at koncentrere sig.

Til jer, der vil kunne komme igennem vinteren uden endeløse dage med snot, hoste og influenze – for hele familien.

Det kan være et oplæg på ½ time, foredrag på 1½ time, undervisning en hel dag. Og alt ind imellem. Ring eller skriv, så finder vi den løsning, der passer til jer.

Temadagene er f.eks. et oplagt valg for efterskoler. Her kan temaet være, hvad eleverne kan opnå med kost og livsstil, når det kommer til læring, humør, udseende med mere.

Æblebørns foredrag kan handle om netop det eller de emner inden for sundhed, som I har lyst til at blive inspireret omkring

Det kan også være: Til gravide, sunde børn generelt, immunforsvar, søvn, indlæring, koncentration, adfærd, kræsenhed, allergi-eksem eller mad til små børn.

Det kan også være til firmaer, der vil styrke medarbejdernes sundhed – og deres familiers sundhed.

Eksempler på foredrag:

“Har dit barn spist en regnorm i dag?”

Ellevetaller, hoste og afbrudt nattesøvn – de fleste forældre kender alt for godt til syge børn.

I dette foredrag tager Anette Straadt, sundhedsplejerske og forfatter fat om de mest sejlivede myter og afliver dem med gode råd – for du KAN gøre rigtig meget for at slippe for snot og hoste. Du KAN støtte dit barns immunforsvar.

Med dette foredrag får effektive tips til at slippe for utallige dage med syge børn og trætte forældre. Præsenteret som nem hverdags-sundhed uden fanatisme.  Du får nøglerne at blive dit eget barns sundhedsekspert.

Verdensfred og mentalt overskud

Bliv super inspireret til, hvordan du styrker din egen og din families overskud. Hvordan I undgår ulvetimer, konflikter og at blive helt udkørte.

I dette foredrag lærer Anette Straadt dig at få øje på fælderne i jeres hverdag. Du får nemme redskaber til, hvordan I støtter hjernen, humøret, indlæring, koncentration og overskud  med hverdagssundhed – uden fanatisme.

Book et foredrag eller en temadag

Tryk her for at kontakte mig farmorbabylille

Referencer

Hej Anette. Tusind tak for dit foredrag, det var en rigtig god aften og fin vekslen mellem oplæg og forældreinddragelse. Det var super spændende og giver noget at tænke over.

Book et foredrag eller en temadag

Tryk her for at kontakte mig farmorbabylille

Ved tilmelding accepterer du vores privatlivsbetingelser, du kan altid afmelde dig igen.

Scroll til toppen