Familierne fortæller

Hør og læs her, hvad familier har fået ud af hjælp fra Æblebørn

 

Sagt om en konsultation hos Anette

 

Årevis af mavesmerter er nu væk

“Jeg er helt rørt over at du har kunne hjælp Tobias ud af alle de mavesmerter som han har lidt af og den frustration og kamp det har været for os forældre hele tiden at finde ud af hvem/hvad det næste tiltag skulle være i jagten på at hjælpe vores søn. Det har stået på i mange år før vi mødte dig, men nu med din hjælp er vi ENDELIG i mål.

Jeg anbefaler og fortæller gladeligt alle på min vej om vores oplevelse hos dig. Endnu engang TUSIND tak for hjælpen. Er SÅ glad og taknemlig.” 

– Cathrine

 

Familien havde prøvet ALT

“Da vores dreng var 10 mdr havde vi prøvet alt. Hans refluks, mavesmerter, forstoppelse og manglende søvn havde kostet alt på familie-kontoen. Efter flere indlæggelser, klip af tungebånd i Holland, nexium, kropsbehandlere i alle afskygninger skreg han stadig. Særligt om natten. Alle læger mente ikke der var andet at gøre end at vente på at han voksede fra det. Vi var desperate.

Anette kom med helt konkrete og ekstremt brugbare kostråd. Vi gik i gang og 3 dage efter hold han op med at skrige om natten. Herefter havde jeg en livline til Anette som via mailkorrespondancer guide os godt igennem udviklingen på vej til en almindelig hverdag.

Jeg har kun taknemlighed tilovers for Anettes viden, tålmodighed, erfarring og gejst.Hun får fra mig både som privatperson og fagperson den største anbefaling fra mig.”

– Karen, jordemoder

 

13 måneder gammel pige med reflukssymptomer sover nu langt bedre

“Vores pige på 13 måneder har siden fødslen lidt af refluks/silent refluks. Det har betydet, at hun har været meget ked af det og sovet meget dårligt. Hun bliver fulgt af en børnelæge og er medicineret mod refluksen, men det har ikke været nok til at hjælpe hende.”
“I dagtimerne kunne hun de første mange måneder kun sove oprejst i slynge og max 45 minutter ad gangen. Om natten har vi i lange perioder været oppe ca. 10 gange HVER nat med en meget ked af det pige.

Efter en periode, hvor vi har fulgt Anettes anbefalinger, har vi oplevet en markant forbedring hos vores datter. Vores pige kan nu i dagtimerne sove op til 2 – 2,5 time ad gangen, og om natten vågner hun kun 2-3 gange, er markant mindre ked af det, og sover hurtigt videre, når hun lige får sin sut. Det har været fantastisk at opleve den forbedring – det bedste som forældre er jo at se, når ens barn trives. Det er fedt at opleve at man selv kan gøre noget for at hjælpe sit barn. “

– Sidse

 

Familier der har fået hjælp til eksem

“Åh hvor er jeg glad….min lille Nicolaj ser bare så fin ud på kinderne nu, i forhold til for godt en uge siden!

TAK for din hjælp Anette.”

–  Mette R. Sørensen

 

 

“Ved 1 års alderen min søn at få børne eksem, det kom og forsvandt over et par måneder, med efter ca. 7 uger var hans mave helt oppustet, med rødt udslet over det hele. Da vi fik helt styr på hans kost og maven havde fået lidt ro har han intet haft og faktisk aldrig syg. Så kæmpe tak til dog Anette, din viden fik mig til at undgå hormoncreme som jeg nok ellers havde smurt ham med.”

–  Mathilde

 

 

“Kære Anette. Jeg er super glad for at have fundet svar på mange af mine spørgsmål hos dig i forbindelse med udredning af vores datters børneeksem/allergi. Det er vildt dejligt at finde en alternativ og naturlig måde at hjælpe hende på.”

–  Anna

Telefonkonsultation der førte til mindre sygdom og en velfungerende mave hos barn på 1½ år

“Vores datter kan ikke tåle mælk, har problemer med refluks og et sart mavetarmsystem samt var ofte syg med diverse infektioner.
Anette var allerede inden selve konsultationen meget grundig i sin udredning af problemstillingerne og historik, og vi oplevede et oprigtigt ønske om at hjælpe vores datter og os forældre ud af situationen. Vi følte at selve vejledningen var yderst kvalificeret og professionel, samtidig med at vi på intet tidspunkt oplevede at vi blev negligeret i forhold til vores erfaringer og ønsker for vores datter.

Efter opstarten med de produkter, madvarer og tilskud som Anette anbefalede, var vi i løbende dialog, og det har gjort, at vi har følt os trygge samt guidede hele vejen igennem. Vores datter har nu en mave der fungerer, hun er meget mindre syg, og hun trives generelt. Det kan derfor stærkt anbefales at benytte Anette ved diverse problemstillinger omkring mad og kosttilskud – vi ville ønske vi havde gjort det tidligere.”

– Anne-Sofie

 

 

Om rådgivning

Anette brænder så meget for sit fag og for børns sundhed. Hun er utroligt professionel og fagligt dygtig, og man føler sig helt tryg med hendes rådgivning.

Jeg vil varmt anbefale Anette til alle mødre jeg kender, der måtte have brug for gode råd og hjælp til deres børns trivsel.
– Anne

Pige fik hjælp til fordøjelsesproblemer


Vi er så dybt taknemmelige for, at vi har haft muligheden for, at trække på din viden og du har hjulpet os med at blive stærkere på vores prioriteringer og tør stå ved vores valg overfor autoriteterne.

Lilje fik jo efter vores mail konsultationer ændret sin kost. Derudover startede vi jo alt op, som du
foreslog af kosttilskud. Det begyndte at gå rigtig godt og det der kom ud i den ene ende, var en normal konsistens og Lilje havde ikke længere den smerte ved afføringen.

Det er i hvert fald ikke sidste gang, at vi har brugt din hjælp og ekspertise. Du er uvurderlig og en virkelig støtte. Vi har lært utrolig meget. Det er dejligt at opleve, hvordan justeringer og ændringer har så stor indflydelse.”

– Lilje, Clemen og Marlene

 Dreng med svagt immunforsvar


Jeg har lyst til at sende dig en lille hilsen med en lille opdatering på min søn.  Jeg besøgte dig med min søn Kristian for godt og vel et år siden (han var knap halvandet på det tidspunkt). Plaget af svær astma, meget modtagelig overfor diverse infektioner og et immunforsvar der tydeligvis havde svært ved at bekæmpe selv små infektioner.

Efter besøget hos dig blev der sat flere ting i værk. Han har stort set aldrig syg og har klaret vinteren så fantastisk. Får stadig noget forebyggende astma-medicin, men trappes ud og har aldrig mere anfald. Kan sagtens blive forkølet, men bliver aldrig syg af det med feber o.s.v. som tidligere. TAK”

– Line

 

Majbritt fik glæden tilbage

“Mange tak, Anette!
Nu sidder jeg med tårer i øjnene og en klump i halsen – vejret er godt, solen skinner, foråret er på vej, og alt ser lysere ud.

Men hvor bliver man euforisk af, at det er sådan, og så er det godt at kunne fortælle dig det – der er ikke mange andre, der vil forstå en hujende fis af det, vi har været igennem med vores barn, og slet ikke forstå, hvorfor man bliver ovenud glad over, at det ser ud til, at vi er ved at være igennem det værste – jeg begynder at få overskud igen. Glæden er så dejlig!

– Majbritt


 1:1 konsultation om øreproblemer og fordøjelsesproblemer


“Jeg har fulgt Anette i noget tid – både i brevkasser, blog og nyhedsbreve. Jeg kan altid bruge det, som hun skriver, og synes at jeg efterhånden er blevet ret godt rustet til tage mig af mine børns (og min egen) sundhed og trivsel. Alligevel valgte jeg at få en 1-1 session med Anette, da jeg havde nogle specifikke spørgsmål ift. mine børns forkølelser, øreproblemer og fordøjelse. Og jeg fik meget mere end jeg regnede med. Anette brænder så meget for sit fag og for børns sundhed. Hun er utroligt professionel og fagligt dygtig, og man føler sig helt tryg med hendes rådgivning. Jeg vil varmt anbefale Anette til alle mødre jeg kender, der måtte have brug for gode råd og hjælp til deres børns trivsel”.

– Anne

 Signes erfaring med en 1:1 konsultation

“Super rådgivning. Vi nåede hele vejen rundt omkring helbredstilstand, fysisk som psykisk, tilskud, kost mv. Anette tænker hele vejen omkring alt hvad der påvirker barnets sundhed og derfor får man den bedste rådgivning. Jeg kan varmt anbefale en 1:1 konsultation hos Anette.”
– Signe

Hudproblemer næsten væk og krydsallergi formindsket

“Vi har nu siden juni fulgt dine anbefalinger til begge børn (nu 3 og 6 år gamle) med rigtig gode resultater. Min søns håndeksem er næsten væk, og min datters krydsreaktion på fødevarer pga. birkepollenallergi er så småt begyndt at “rulle baglæns” så vi fortsætter naturligvis.”
– Malene

 Baby hjulpet med fordøjelsesproblemer


Vil bare lige fortælle dig, at min datter tog den nye modermælkserstatning allerede fra første flaske. Uden problemer. Jeg prøvede det med det samme. Og døgnet efter havde hun afføring og har haft to gange i døgnet siden! Tusind tak – det er en stor lettelse.”
– Anne 

 Carina og Franks datter med maveproblemer

“Vi prøvede dine gode råd af i praksis og det hjalp virkelig. Vi droppede samtlige ko-produkter men især mælken og droppede også til dels hvede i form af franskbrød eller bare brød generelt. Hendes mave kramper er blevet reduceret betydeligt og vi har fået flest “gode” dage i forhold til de lange dage med mavekramper. Og vi har benyttet os godt af at trykke på de punkter og massere maven som du viste os.”
– Carina og Frank 

 Dreng med forstoppelse og spisevanskeligheder

“Vil dele vores erfaring med en personlig konsultation hos Æblebørn. Vi har haft en dreng med refluks, forstoppelse og store spisevanskeligheder og fået enormt brugbar hjælp fra Anette.

Har fulgt bloggen, fået masser god inspiration, men at få helt personlig hjælp i den konkrete situation har været endnu mere fantastisk!

Har efter Anettes råd, nu en dreng som spiser og trives på et helt andet niveau.”

– Louise

Sagt om Klub Æblebørn

 Et Klub Æblebørn medlem fortæller:  
Jeg er rigtig glad for at være med i Klub Æblebørn. Jeg får sjældent læst temaerne, selvom de med garanti er super gode. Til gengæld synes jeg at facebook-gruppen er alle pengene værd. Jeg elsker at kunne få hurtige svar fra både dig og andre medlemmer, når man står med et problem eller spørgsmål, og ikke stoler blindt på ‘almindelige’ sundhedsplejersker og læger. Det er heldigvis ikke ofte behovet er der, men når det er, fungerer det perfekt – tak for det!

Det er super ærgerligt at standarden indenfor sundhedsvæsenet er som den er, men når det nu
er tilfældet er det FANTASTISK at have dig og dit univers – tak. “

– Camilla, mor til Kaisa på snart 2 år

 
 

“Kære Klub Æblebørn.
Tør næsten ikke skrive det her, af “frygt for at jinx det men for snart 14 dage siden skrev jeg et desperat oplæg angående min datter på 15 måneder der sov forfærdeligt!!! Nu sover hun så godt Tusind tak for jeres hjælp og støtte” 

– Anne Christensen

 

 

ENDELIGT_slut logo 2

Se også anmeldelser her på min profil på Betterwing:

Betterwing er en portal for behandlere, rådgivere og terapeuter.

Her finder du muligheder for personlig og privat hjælp, så du kan føle dig 100 % tryg:

1.Mail-konsultation med helt konkrete anbefalinger til jeres kost og kosttilskud

2.Live-konsultation med opfølgning

3. Familiens private rådgiver i et helt år

 

 

Har du brug for at få gennemgået jeres kost og kosttilskud, så din familie står så stærkt som muligt netop nu?

Du får: helt konkrete anbefalinger til jeres kost og til hvilke kosttilskud jeg anbefaler til hver af familiens medlemmer (op til 6 personer)

Inklusiv dosis, mærker og hvor I kan købe dem.

Det vil sige du slipper for at være i tvivl.
Og du slipper for at bruge penge på de forkerte kosttilskud.

(Jeg forhandler ikke kosttilskud og får heller ingen provision af salg)

Du sender mig en mail med beskrivelse af medlemmerne i jeres familie: Alder, kost og eventuelle udfordringer samt eventuelle nuværende tilskud.

I løbet af 1-3 hverdage modtager du mit svar med:

Konkrete anbefalinger til kost til hver enkelt person.

Anbefalinger til kosttilskud til hver enkelt person inkl. dosis. 

Tips til hvor de kan købes

Investering i alt for hele familien: 600 kr. (Det vil sige fra kun 100 kr/person – eller ca. det samme som en sandwich og en juice på en café )

 

2. Personlig live-konsultation

Har I komplekse udfordringer med dit barns sundhed og trivsel for eksempel omkring immunforsvar, søvn, småtspisning, refluks, forstoppelse, diarre, eksem, øreproblemer eller hyppig sygdom?

I får helt personlige og meget grundige vejledning samt videre om plan, om jeres problemstillinger og udfordringer. Samt efterfølgende opfølgning.

Konsultationen vil give jer:

  • Dybere forståelse for kroppens sammenhænge ift jeres problemstillinger
  • Konkrete handlemuligheder og anbefalinger tilpasset netop jeres behov
  • Praktisk inspiration tilpasset jeres hverdag
  • Viden der gør jer i stand til at foretage de bedste valg fremover
  • Mulighed for at stille ALLE de spørgsmål I må have
  • Tryghed i at vide, at I gør de rigtige ting.

Før konsultationen vil I modtage et spørgeskema, som vi tager udgangspunkt i, i samtalen.

Den første samtale foregår via skype, messenger, facetime eller telefon. Alt er muligt og kan gøres, så det er lettest for jer. Samtalen vil tage cirka en times tid.

Efter konsultationen har vi mulighed for at følge op via mail i 2 måneder  og evt korte opkald, så I trygt kan komme videre i processen.

Er du i tvivl om en personlig live-konsultation er det rigtige for jer, så send mig en mail: anette@aebleboern.dk.  Så ringer jeg dig op og vi tager en kort snak i telefonen først.

Læs evt  her, hvad andre familier har fået ud af kontakt til Æblebørn.

Spørgeskema gennemgang, 

Uddybende spørgsmål til spørgeskemaet

Tilpasset undervisning, så du får en forståelse for dit barns symptomer og dermed årsager

Planlægning af tiltag i samarbejde med jer

 

Samt efterfølgende mail-korrespondance og evt tlf opfølgning. 

Svar på spørgsmål, der dukker op samt hjælp til justeringer ved behov i 2 måneder.

Investering:    1200 kr. inkl. moms (mindre end et lille service eftersyn og olieskift af bilen)

(Hvis du har brug for at dele betalingen op, så send mig en mail – så finder vi en løsning, der passer til dig: anette@aebleboern.dk) 

Efterfølgende får du mail med en samtykke-erklæring, som du bedes underskrive. Herefter aftaler vi en tid til jer.

 

3. Familiens private rådgiver i et helt år.

Betyder din families sundhed meget for dig?

Vil du have sikkerhed for, at du altid kan henvende dig, når der opstår spørgsmål om din families sundhed.

Har du ikke tid og overskud til selv at følge med i den nyeste viden indenfor naturlig sundhed?

Fortjener din families sundhed og trivsel mindst lige så meget opmærksomhed og service-tjek som jeres bil?

Med en privat sundhedsrådgiver-aftale er I dækket ind hele familien. 

Op til 6 personer (er I flere, så send mig en mail, så finder vi en løsning til jer)

I får:

2 årlige online konsultationer – jeg anbefaler dem placeret: I starten af året og før efteråret sætter ind. Her gennemgåes hele familiens sundhed, kost og kosttilskud. 

Fri adgang til mail og telefon rådgivning på alle hverdage fra 8-16. 

Fri rådgivning ifm lægebesøg og tilsvarende.

Fri adgang til alle Æblebørns opskrifter og e-bøger

Fri adgang til Klub Æblebørn

Investering for hele familiens sundhed i et helt år: 19.900 kr. (Fra mindre end 278 kr/person/måned dvs det samme som prisen på en ny iPhone med abonnement) 

Familiens private rådgiver i 1 år bestilles her.

 

SLUT MED SNOT

 

Fra bogens bagside:
Vil du have sunde og robuste børn, der sover godt om natten og vågner veludhvilet med høj energi og godt humør?

I denne bog får du på en let og enkel måde viden om og konkrete redskaber til at styrke dit barns immunforsvar, så det kan modstå de sygdomsfremkaldende virus og bakterier, det møder i vuggestuen, børnehaven og skolen.

Og så får du 20 lækre opskrifter, der er sunde og lette at tilberede.

Kort sagt: Du bliver ekspert i dit barns sundhed og kan opfylde drømmen om en hverdag u familien med raske børn, overskud, glæde og sundhed. Start allerede i dag.

Du kan købe bogen her

Slut med snot har fået en masse god omtale:

Se indslaget om bogen fra GoMorgen Danmark her

Lyt til “Al den sundhed” på Radio4, hvor jeg var i studiet d. 3/2 2020

Jeg er med i 2. halvdel af programmet, der starter ca. 30 minutter henne.

 

 

Lyt til Formiddag på 4éren her, hvor jeg var i studiet d. 8/1 2020

Læserne siger:

 

“Hold nu op en fin bog, er lige blevet færdig. Tak for masser af tips, ideer og gode råd og ikke mindst tak for ikke kun at lave en bog, der giver dårlig samvittighed. Jeg elsker dit fif til sidst i bogen med at lave små glade smileys der, hvor man allerede gør noget godt. Og tak for at skrive på et sprog alle kan være med på.”

Melanie B.

“Jeg kan virkelig anbefale Anettes nye bog “Slut med snot”. Den er let at læse og hun kommer med mange brugbare tips og tricks som ikke er uoverskuelige. 

Kæmpe anbefaling herfra”.

June

“Slut med snot” er bare rigtig god – indholdet er super godt og relevant. Selvom jeg synes, jeg ved meget i forvejen (ved bl.a. at være medlem af Klubæblebørn), så er der bare stadig ret meget ny viden til mig. Bogen er letlæselig, strukturet flot med gode overskrifter og så er det dejligt med en “opsamling” til slut i hvert kapitel. Jeg er også ret vild med blandingen af punktformer og tekst samt at der er så mange konkrete råd og forslag til, hvad man kan gøre.”

Signe H. H.

 

“Bogen er en let læselig og forståelig bog, der giver et rigtig godt overblik og konkrete redskaber til hvordan man kan støtte sine børn og families immunforsvar til bedre at kunne komme  igennem en vinter uden for meget sygdom. Den fokuserer ikke på en enkelt behandling eller synspunkt, men den ser på det hele barn og hele kroppen som en sammenhæng. Den kommer rigtig godt omkring alle de aspekter der på den ene eller anden måde kan påvirke vores eller vores børns sundhed. Et rigtig godt opslagsværk som man kan tage frem igen og igen hvis der er noget man gerne lige vil have opfrisket.”

Dalia

Find introduktion samt et uddrag af bogen her

Øvrige omtaler:

Omtale lavet af Anette Harbech Olesen (Madforlivet.com) her.

Omtale på bagsiden af Gyldendals Børnebogklubs medlemsblad:

Bagsiden af Kristeligt Dagblad d. 17/1 2020

Forside samt dobbelt-side i Randers Amtsavis lørdag d. 25/1 2020

 

Bogen har forord af læge Anna Iben Hollensberg, JuiceMads (kendt fra TV2) samt forsker Oluf Borbye Pedersen