fbpx

Familierne fortæller

Hør og læs her, hvad familier har fået ud af hjælp fra Æblebørn

Sagt om en konsultation hos Anette

Årevis af mavesmerter er nu væk

Jeg er helt rørt over at du har kunne hjælp Tobias ud af alle de mavesmerter som han har lidt af og den frustration og kamp det har været for os forældre hele tiden at finde ud af hvem/hvad det næste tiltag skulle være i jagten på at hjælpe vores søn. Det har stået på i mange år før vi mødte dig, men nu med din hjælp er vi ENDELIG i mål.

Jeg anbefaler og fortæller gladeligt alle på min vej om vores oplevelse hos dig. Endnu engang TUSIND tak for hjælpen. Er SÅ glad og taknemlig.

– Cathrine

Familien havde prøvet ALT

Da vores dreng var 10 mdr havde vi prøvet alt. Hans refluks, mavesmerter, forstoppelse og manglende søvn havde kostet alt på familie-kontoen. Efter flere indlæggelser, klip af tungebånd i Holland, nexium, kropsbehandlere i alle afskygninger skreg han stadig. Særligt om natten. Alle læger mente ikke der var andet at gøre end at vente på at han voksede fra det. Vi var desperate.

Anette kom med helt konkrete og ekstremt brugbare kostråd. Vi gik i gang og 3 dage efter hold han op med at skrige om natten. Herefter havde jeg en livline til Anette som via mailkorrespondancer guide os godt igennem udviklingen på vej til en almindelig hverdag.

Jeg har kun taknemlighed tilovers for Anettes viden, tålmodighed, erfarring og gejst.Hun får fra mig både som privatperson og fagperson den største anbefaling fra mig.

– Karen, jordemoder

13 måneder gammel pige med reflukssymptomer sover nu langt bedre

Vores pige på 13 måneder har siden fødslen lidt af refluks/silent refluks. Det har betydet, at hun har været meget ked af det og sovet meget dårligt. Hun bliver fulgt af en børnelæge og er medicineret mod refluksen, men det har ikke været nok til at hjælpe hende.”
“I dagtimerne kunne hun de første mange måneder kun sove oprejst i slynge og max 45 minutter ad gangen. Om natten har vi i lange perioder været oppe ca. 10 gange HVER nat med en meget ked af det pige.

Efter en periode, hvor vi har fulgt Anettes anbefalinger, har vi oplevet en markant forbedring hos vores datter. Vores pige kan nu i dagtimerne sove op til 2 – 2,5 time ad gangen, og om natten vågner hun kun 2-3 gange, er markant mindre ked af det, og sover hurtigt videre, når hun lige får sin sut. Det har været fantastisk at opleve den forbedring – det bedste som forældre er jo at se, når ens barn trives. Det er fedt at opleve at man selv kan gøre noget for at hjælpe sit barn.

– Sidse

Familier der har fået hjælp til eksem

Åh hvor er jeg glad….min lille Nicolaj ser bare så fin ud på kinderne nu, i forhold til for godt en uge siden!

TAK for din hjælp Anette.

–  Mette R. Sørensen

Ved 1 års alderen min søn at få børne eksem, det kom og forsvandt over et par måneder, med efter ca. 7 uger var hans mave helt oppustet, med rødt udslet over det hele. Da vi fik helt styr på hans kost og maven havde fået lidt ro har han intet haft og faktisk aldrig syg. Så kæmpe tak til dog Anette, din viden fik mig til at undgå hormoncreme som jeg nok ellers havde smurt ham med.”

–  Mathilde

Kære Anette. Jeg er super glad for at have fundet svar på mange af mine spørgsmål hos dig i forbindelse med udredning af vores datters børneeksem/allergi. Det er vildt dejligt at finde en alternativ og naturlig måde at hjælpe hende på.”

–  Anna

eksem-768x768

Telefonkonsultation der førte til mindre sygdom og en velfungerende mave hos barn på 1½ år

Vores datter kan ikke tåle mælk, har problemer med refluks og et sart mavetarmsystem samt var ofte syg med diverse infektioner.
Anette var allerede inden selve konsultationen meget grundig i sin udredning af problemstillingerne og historik, og vi oplevede et oprigtigt ønske om at hjælpe vores datter og os forældre ud af situationen. Vi følte at selve vejledningen var yderst kvalificeret og professionel, samtidig med at vi på intet tidspunkt oplevede at vi blev negligeret i forhold til vores erfaringer og ønsker for vores datter.

Efter opstarten med de produkter, madvarer og tilskud som Anette anbefalede, var vi i løbende dialog, og det har gjort, at vi har følt os trygge samt guidede hele vejen igennem. Vores datter har nu en mave der fungerer, hun er meget mindre syg, og hun trives generelt. Det kan derfor stærkt anbefales at benytte Anette ved diverse problemstillinger omkring mad og kosttilskud – vi ville ønske vi havde gjort det tidligere.

– Anne-Sofie

Om rådgivning

Anette brænder så meget for sit fag og for børns sundhed. Hun er utroligt professionel og fagligt dygtig, og man føler sig helt tryg med hendes rådgivning.

Jeg vil varmt anbefale Anette til alle mødre jeg kender, der måtte have brug for gode råd og hjælp til deres børns trivsel.

– Anne

Pige fik hjælp til fordøjelsesproblemer

Vi er så dybt taknemmelige for, at vi har haft muligheden for, at trække på din viden og du har hjulpet os med at blive stærkere på vores prioriteringer og tør stå ved vores valg overfor autoriteterne.

Lilje fik jo efter vores mail konsultationer ændret sin kost. Derudover startede vi jo alt op, som du
foreslog af kosttilskud. Det begyndte at gå rigtig godt og det der kom ud i den ene ende, var en normal konsistens og Lilje havde ikke længere den smerte ved afføringen.

Det er i hvert fald ikke sidste gang, at vi har brugt din hjælp og ekspertise. Du er uvurderlig og en virkelig støtte. Vi har lært utrolig meget. Det er dejligt at opleve, hvordan justeringer og ændringer har så stor indflydelse.

– Lilje, Clemen og Marlene

Dreng med svagt immunforsvar

Jeg har lyst til at sende dig en lille hilsen med en lille opdatering på min søn.  Jeg besøgte dig med min søn Kristian for godt og vel et år siden (han var knap halvandet på det tidspunkt). Plaget af svær astma, meget modtagelig overfor diverse infektioner og et immunforsvar der tydeligvis havde svært ved at bekæmpe selv små infektioner.

Efter besøget hos dig blev der sat flere ting i værk. Han har stort set aldrig syg og har klaret vinteren så fantastisk. Får stadig noget forebyggende astma-medicin, men trappes ud og har aldrig mere anfald. Kan sagtens blive forkølet, men bliver aldrig syg af det med feber o.s.v. som tidligere. TAK

– Line

Majbritt fik glæden tilbage

Mange tak, Anette!
Nu sidder jeg med tårer i øjnene og en klump i halsen – vejret er godt, solen skinner, foråret er på vej, og alt ser lysere ud.

Men hvor bliver man euforisk af, at det er sådan, og så er det godt at kunne fortælle dig det – der er ikke mange andre, der vil forstå en hujende fis af det, vi har været igennem med vores barn, og slet ikke forstå, hvorfor man bliver ovenud glad over, at det ser ud til, at vi er ved at være igennem det værste – jeg begynder at få overskud igen. Glæden er så dejlig!

– Majbritt

1:1 konsultation om øreproblemer og fordøjelsesproblemer

Jeg har fulgt Anette i noget tid – både i brevkasser, blog og nyhedsbreve. Jeg kan altid bruge det, som hun skriver, og synes at jeg efterhånden er blevet ret godt rustet til tage mig af mine børns (og min egen) sundhed og trivsel. Alligevel valgte jeg at få en 1-1 session med Anette, da jeg havde nogle specifikke spørgsmål ift. mine børns forkølelser, øreproblemer og fordøjelse. Og jeg fik meget mere end jeg regnede med. Anette brænder så meget for sit fag og for børns sundhed. Hun er utroligt professionel og fagligt dygtig, og man føler sig helt tryg med hendes rådgivning. Jeg vil varmt anbefale Anette til alle mødre jeg kender, der måtte have brug for gode råd og hjælp til deres børns trivsel.

– Anne

Signes erfaring med en 1:1 konsultation

Super rådgivning. Vi nåede hele vejen rundt omkring helbredstilstand, fysisk som psykisk, tilskud, kost mv. Anette tænker hele vejen omkring alt hvad der påvirker barnets sundhed og derfor får man den bedste rådgivning. Jeg kan varmt anbefale en 1:1 konsultation hos Anette.

– Signe

Hudproblemer næsten væk og krydsallergi formindsket

Vi har nu siden juni fulgt dine anbefalinger til begge børn (nu 3 og 6 år gamle) med rigtig gode resultater. Min søns håndeksem er næsten væk, og min datters krydsreaktion på fødevarer pga. birkepollenallergi er så småt begyndt at “rulle baglæns” så vi fortsætter naturligvis.

– Malene

Baby hjulpet med fordøjelsesproblemer

Vil bare lige fortælle dig, at min datter tog den nye modermælkserstatning allerede fra første flaske. Uden problemer. Jeg prøvede det med det samme. Og døgnet efter havde hun afføring og har haft to gange i døgnet siden! Tusind tak – det er en stor lettelse.

– Anne 

Carina og Franks datter med maveproblemer

Vi prøvede dine gode råd af i praksis og det hjalp virkelig. Vi droppede samtlige ko-produkter men især mælken og droppede også til dels hvede i form af franskbrød eller bare brød generelt. Hendes mave kramper er blevet reduceret betydeligt og vi har fået flest “gode” dage i forhold til de lange dage med mavekramper. Og vi har benyttet os godt af at trykke på de punkter og massere maven som du viste os.

– Carina og Frank 

Dreng med forstoppelse og spisevanskeligheder

Vil dele vores erfaring med en personlig konsultation hos Æblebørn. Vi har haft en dreng med refluks, forstoppelse og store spisevanskeligheder og fået enormt brugbar hjælp fra Anette.

Har fulgt bloggen, fået masser god inspiration, men at få helt personlig hjælp i den konkrete situation har været endnu mere fantastisk!

Har efter Anettes råd, nu en dreng som spiser og trives på et helt andet niveau.”

– Louise

1 årig pige med refluks og dårlig søvn

Med en datter på 1 år, refluks, obstipation, søvnløse nætter og spiseproblemer var der nok, at gå i gang med.

Vi oplevede på fineste vis, hvorledes Anette lavede en grundig udredning og iværksatte flere tiltag, der ret hurtigt gav bedre søvn.

Hos Anette har jeg følt mig tryg, forstået og vejledt godt og kvalificeret videre.

Vi har oplevet tålmodighed og en stor viden, der har gjort at vi i dag er et andet og bedre sted.

Vi arbejder stille og roligt videre med de værktøjer vi har fået.

Jeg ser nu min datter vise en madglæde jeg aldrig før har oplevet, så af hjertet tak Anette❤️ De bedste anbefalinger herfra.

– Ditte 

Sagt om Klub Æblebørn

Et Klub Æblebørn medlem fortæller:

Jeg er rigtig glad for at være med i Klub Æblebørn. Jeg får sjældent læst temaerne, selvom de med garanti er super gode. Til gengæld synes jeg at facebook-gruppen er alle pengene værd. Jeg elsker at kunne få hurtige svar fra både dig og andre medlemmer, når man står med et problem eller spørgsmål, og ikke stoler blindt på ‘almindelige’ sundhedsplejersker og læger. Det er heldigvis ikke ofte behovet er der, men når det er, fungerer det perfekt – tak for det!

Det er super ærgerligt at standarden indenfor sundhedsvæsenet er som den er, men når det nu
er tilfældet er det FANTASTISK at have dig og dit univers – tak.

– Camilla, mor til Kaisa på snart 2 år

 

Mere om Klub Æblebørn

Jeg har været utrolig glad for din hjælp, dine råd og det givende fællesskab, der er i klubbens facebook gruppe.

Da jeg kontaktede dig og meldte mig ind i Klub Æblebørn, hjalp du mig rigtig meget. Jeg stod med vores lille søn, jeg ikke kunne amme hvilket betød at han fik MME. Dette gav ham forstoppelse og udslet (nok grundet forstoppelsen).

Jeg følte mig alene og min “egen” sundshedsplejerske var der ikke og havde ikke viden og/eller tid til at hjælpe mig.

Du hjalp mig - af hjertet tak🙏🏻

Derudover er jeg også blevet klogere på mange flere ting og har følt mig bedre rustet ift. de valg der skal tages som forælder"

- Susanne

 

Ved tilmelding accepterer du vores privatlivsbetingelser, du kan altid afmelde dig igen.

Scroll til toppen