28.192 førstegangs gravide

28.192 førstegangs gravide……

Der er alligevel et par stykker.

De er alle norske. Og de har deltaget i en undersøgelse om økologisk mad og hvad det betyder for deres graviditet.

Og det viste sig, at de gravide, der oftest spiste økologiske fødevarer faktisk havde 21 % mindre risiko for svangerskabsforgiftning.

En mulig forklaring kan være, at færre sprøjtegifte-rester giver større modstandskraft.

Så det kunne være en god overvejelse værd – at investere i dig selv og dit kommende barns sundhed ved at vælge økologisk.

Tænk, hvis det kunne komme en officiel anbefaling til at gravide skal spise økologisk :).

Læs evt. selv mere om undersøgelsen her.

 



Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

16 super skønne opskrifter

Lækre og nemme opskrifter, der styrker dit barns sundhed hver dag.

 

Koster kun din email. Modtag samtidig Æblenyt med masser af vigtig inspiration og viden om dit barns sundhed.

Ved tilmelding accepterer du vores privatlivsbetingelser, du kan altid afmelde dig igen.

Scroll til toppen