Vinter uden syge børn

Kære børnefamilie

 • Drømmer du om at komme igennem vinteren uden syge børn?

 • Ønsker du at undgå de mange dage, hvor du må hente dit syge barn i dagpleje, vuggestue, børnehave eller skole?

 • Føler du dig magtesløs overfor de mange infektioner, som rammer dit barn?

 • Er du ked af at være afhængig af bedsteforældre til gang på gang at passe dit syge barn?

 • Får du ondt i maven over at se dit barn med feber, hoste, smerter?

 • Kan du mærke hvordan familiens overskud forsvinder, efterhånden som vinteren går sin gang?

 • Oplever du, at du gang på gang må lave om på dine egne planer, fordi der er et sygt barn?

 • Føler du, at du gør en stor indsats for at I har en god hygiejne, men alligevel bliver børnene syge?

Så er du langt fra alene…..

 

Mange mange familier oplever alt for ofte at stå med syge og klattede børn.

De oplever, at de kolde årstider er en lang opslidende periode, hvor børnene gang på gang bliver ramt af bakterier og virus, der gør dem syge.

Myndigheder opfordrer til god håndhygiejne, men på trods af at der bliver vasket hænder, håndklæder og sprittet af i lange baner, så bliver børnene stadig syge…

Så er der slet ikke noget, man kan gøre for at undgå de mange dage, hvor man skal finde pasning og samtidig se dit barn have det trælst?

JO! Du kan faktisk slippe ud af det her. 

 

Løsningen er:

At du skal vide nøjagtigt hvordan dit barns immunforsvar arbejder.

At du skal kende de afgørende faktorer, der betyder om dit barn bliver syg eller ej.

At du skal kunne handle på denne viden.

At du har et netværk til at støtte dig op af og en professionel rådgiver til at hjælpe dig hele vejen.

“Sunde og stærke børn gennem vinteren” er et online forløb til dig:

 • Der længdes efter at komme gennem en vinter uden børn, der bliver syge gang på gang.
 • Der har lyst til at mærke tilfredsstillesen ved at tage hånd om dit barns sygdomme.
 • Der er træt af at høre på udsagn som “jamen, alle børn er da forkølede om vinteren”, uden at kunne gøre noget ved det.
 • Der for alvor har lyst til at sætte dig ind i dit barns sundhed og krop.
 • Der ønsker at få effektive handlemuligheder til at booste dit barns sundhed betragteligt.
 • Der gerne vil mærke, at du har den nyeste og vigtigste viden om børn og sundhed, så du kan give dit barn det allerbedste.
 • Der vil have mere overskud til hele familien.

 

“Sunde og stærke børn gennem vinteren” er et online forløb, som du kan følge hjemme fra din egen computer.

 

Du får :

 • 5 spændende moduler bestående af en lydfil og et dokument, som du kan dykke ned i, når det passer dig.

 

Se her en lille intro-video om indholdet i kurset:

Bonusser:

 • En lukket facebook gruppe, hvor du kan opleve fællesskabet med de andre familier, der også er i fuld gang med at skabe sunde børn. Her har du samtidig adgang til at stille mig alle dine individuelle spørgsmål.
 • 3 måneders medlemskab af Klub Æblebørn – inklusiv en lang række opskrifter til kun 2,5 kr/mdr. Værdi 447,00 kr.

 

Principperne i “Sunde og stærke børn gennem vinteren” har allerede hjulpet mere end 50 børn og familier til at:  

Slippe af med snot

Slippe af med hoste

Slippe af med gentagne forkølelser

Slippe af med gentagne perioder med feber

Slippe af med mellemørebetændelser

Slippe af med diverse infektioner med virus og bakterier

– og som en ekstra bonus oplever forældrene at deres egen sundhed får et ordentligt boost!

Praktiske informationer:

 

Hvornår starter forløbet?

Når det passer dig. Og du tager det hele det tempo, som passer til dig og din famlie.

 

Hvad er min investering?

Din investering for alt dette er kun 229 kr./modul det vi sige i alt: 1145 kr. inklusiv moms. (mindre end én times personlig konsultation hos mig).

Det samlede beløb betales ved tilmelding. Du har også mulighed for at dele det op i 3 rater á 390 kr.

 • (hvis du har brug for en mere individuel betalings-løsning, så skriv til mig. Så kigger vi på det.)

 

Hvordan melder jeg mig?

Du får adgang til forløbet  her.

 

Hvad har tidligere deltagere får ud af forløbet?

 “Jeg synes ikke jeg har ‘gjort’ så meget. Vi har fulgt forløbets anvisninger.  Men jeg kan 7-9-13 sige, at ingen på matriklen har været syge siden vi gik igang med forløbet. Måske har jeg fået lidt ro på omkring hygiejne – som aldrig har været overdreven hos os, men nu har jeg ikke længere dårlig samvittighed over det . Og så bliver søvn prioriteret højt – fx fik min datter en dag hjemme, fordi hun var dødtræt efter to dage uden lur i den nye børnehavegruppe… Jeg synes jeg har fået god basisviden om sundhed og immunforsvar som gør jeg føler mig tryg ved egne valg og prioriteringer.”

Signe

 

“Jeg synes kurset har været super brugbart, både på job (arbejder i en helsekost) og på hjemmefronten.

Jeg er blevet meget klogere på blodsukker stabilt kost, og jeg kan virkelig se når vi “falder i” – det er så vildt at se hvor stor en betydning det har på vores ve og vel.

Jeg er så glad for at have meldt mig til, meget overskueligt, super nyttig viden og til en god pris, så alle kan være med😊”

Susie

 

“Som førstegangs forældre til et barn, der fra starten har døjet meget med fordøjelsen og derfor også andre helbredsmæssige problemer, er der mange ting man ikke naturligt ved om barnets/menneskets krop.

 

Vi har forsøgt meget forskelligt for at opnå bedring hos vores datter, men først efter dit forløb med “Vinter uden syge børn”, har vi oplevet at noget har virket, og det er vi dig enormt taknemmelige for.

Forløbet har krævet tålmodighed, men du har haft evnen til at holde os til ilden, og her den sidste uge, har vi virkelig mærket til bonussen af vores vedholdenhed.

Det er blandt andet viden omkring vitaminer og kosttilskud vi har fået mere af, men bestemt også inspiration til gode og sunde fødevare for både vores datter, men også for os.”

Sissel

 

“Jeg har været super glad for kurset. Det har været så godt.
Er næsten sikker på at vores søn ville have været syg 2 gang allerede hvis det ikke var for alle de nye små tiltag vi stille og roligt har gjort.
Vi kan hurtigt mærke hvis vi glemmer det et par dage så går det lidt udover hans fordøjelse og så er han bare ikke sig selv.
Så det her er noget vi har fået helt ind under huden 😊 og det er så spændende at dykke ned i.
Tak for dine fantastiske råd og vejledning.”

Nanna

 

”Tusind tusind tak for al din hjælp. Det er det bedste vi har gjort for vores familie, og det er en helt fantastisk følelse, at jeg kan hjælpe mit barn igennem småsymptomer og sygdomme. Det er skønt at kunne gøre noget aktivt.”

Kristine

 

“Hej Anette, først og fremmest vil jeg gerne sige tak for et godt onlineforløb🙂 vores den lille blev h e l e tiden syg efter hun startede i vuggestue, men efter vi har fået basispakken ind i den daglige rutine og mere fokus på den gode fedt, har hun faktisk ikke været syg én eneste gang, og hun sover også markant bedre om natten.
Dét er vi meget glade for :)”

Lene

 

›”Jeg har lige bestilt en ny portion vitaminpiller til børnene. Hver gang jeg tænker, at det sørme også er lidt dyrt, skal jeg bare kigge på dette FB-opslag fra efteråret. Vi DRUKNEDE i sygdom sidste halvår af 2015 (ligesom vi gjorde årene før da). Men efter hjælp fra Anette Straadt (fra Æblebørn) har vi det første halvår af nærmest ikke haft syge børn!! 👍👏 Så det kan jeg godt anbefale!! 😀

Jeg tror, vores familie snart har den tvivlsomme ære af at have rekord – i (almindelige) sygdomme! 😕 Lige nu hoster vi alle fire (!!) og Emma har nu “overtaget” den feber, jeg har haft de sidste 2 døgn! Og det er jo bare toppen af kransekagen efter 2,5 mdr med flere omgange voldsom hoste, 4 gange opkast/diarré samt alm snot og feber! Suk!! “

Dorthe

 

Og en lidt længere en her: (som jeg endda med tilladelse har skåret i)

 

“Jeg er mor til to dejlige piger på hhv. 3½ og 8 mdr.

I min efterhånden desperate søgning på hjælp til at komme deres eksem til livs eller i hvert fald få den lidt under kontrol UDEN alt for megen stereoidcreme (som desværre synes at være det eneste lægestanden kan råde til) faldt jeg over hjemmesiden Æblebørn, og efter at have modtaget et par nyhedsbreve derfra fik jeg kig på forløbet “Vinter uden syge børn”. 

Med en garanti for pengene retur, hvis vi ikke oplever forbedring af børnenes sundhedsproblemer, og en tro på at det jo aldrig skader at forebygge og booste immunforsvaret, tilmeldte jeg mig kurset uden min mands vidende – han ville næppe være imod det, men han har med bekymring set på at jeg desperat har brugt timer og ressourcer på at søge svar og alternative behandlingsmuligheder uden det helt store held. 

Da jeg skulle lytte til 1. lydfil blev han dog hurtigt interesseret, og vi endte med at lytte til det sammen. Vi fik sammen oplevelsen af at vi dels allerede gjorde en hel masse godt for vores piger og dels havde med en yderst kompetent fagperson at gøre.

 

Ugen efter kiggede vi på hinanden og kunne med uudtalt frygt for Nemesis konstatere, at vores store piges hænder skulle smøres mindre og mindre med hormoncreme. “Tror du virkelig, at det er på grund af de ting vi giver hende hver dag?” Jeg svarede, at ja det er jeg overbevist om, for starten på efteråret plejer jo at være et helvede med konstante udbrud af eksem. Men vi fortsatte med at klø på, for det kunne jo være at det bare var en tilfældighed. 

 

Ved det sidste livecall sidder min mand næsten helt eksalteret ved computeren. Pigerne er blevet puttet og selvom temperaturen er faldet adskillige grader uden for, det regner og har blæst hele dagen (stensikre tegn på eksem i udbrud) så har vores datters hænder været hormoncremefri i flere dage. Sidste år ved samme tid sad hun med store sår på hænderne, og der var gået svampeinfektion i flere af sårene. Vores yngste har stadig små udbrud af eksem, men de overstås hurtigere end

 

Min mand kigger mig dybt i øjnene og siger med stor alvor, at han er mig evigt taknemmelig for at have fundet vej til Anette. Og selvom det i Anettes (og mine egne sundhedsfaglige øjne) jo ikke er raketvidenskab at underbygge immunforsvaret, så er det bare så fantastisk, at der rent faktisk er et sted og et forum, hvor der bliver gjort noget ud af at understrege vigtigheden i indsatsen og i at vælge kvalitetstilskuddene; et sted hvor man som frustreret forælder får en mulighed for at gøre en indsats for at hjælpe sine børn bedst muligt igennem, hvad de nu måtte døje med at helbredsmæssige udfordringer.

 

Vi vil klart anbefale alle forældre at følge forløbet “Vinter uden syge børn” og det er ikke kun forældre til syge børn, men alle forældre, der ville have gavn af Anettes enorme viden. Vi håber selvfølgelig også på at vores yngstes allergi kan afhjælpes lidt ved dette boost af hendes immunforsvar, men det må tiden jo vise.” 

Kristine

 

GARANTI

Hvis du følger kursets anvisninger, og efter 2 måneder ikke har oplevet, at dit barns sundhed er blevet forbedret, så får du  dine penge tilbage. Hver en krone. Så der er altså absolut ikke noget at risikere – ud over at dit barn bliver sundere, mere rask, stærkere og gladere. Og din familie får mere overskud og glæde.

Måske er du bekymret for noget af det her:

 

Jeg har ikke tid til kurser. Forløbet er hovedsageligt lavet som lydfiler du kan downloade og tage med. Så kan du lytte, når du kører bil, hænger vasketøj op, går en tur eller andet….. Der er nogle korte arbejds-dokumenter også, men de tager kun ganske kort tid at læse.

Skal jeg være klar på et bestemt klokkeslæt og dag? Nej, det behøver du ikke. Du kan lytte og læse, når det passer bedst ind for dig.

Forsvinder kurset? Nej – du har adgang til materialet så længe, du vil.

Skal jeg ændre hele mit barns livsstil? Nej bestemt ikke. Du tager små skridt og mange familier får gode resultater med få skridt. Andre skal gøre lidt mere inden resultaterne kommer, men alt kan gøres stille og roligt.

Skal jeg bruge en masse penge på kosttilskud? Rigtig meget opnåes med kost og livsstil. Kosttilskud kan være en genvej. Det forklarer jeg dig mere om i kurset. Men jeg sørger for at du får anbefalingerne til de bedste kosttilskud, så du ikke spilder dine penge på tilskud, som dit barn ikke har så meget gavn af.

Mit barn har en medfødt immun-defekt eller en anden sygdom, der påvirker immunforsvaret, giver det nogen mening at deltage? Ja i høj grad. De mekanismer, som du vil lære om i dette forløb, virker i alle kroppe. Og faktisk er der så meget desto mere grund til at give dit barns krop de optimale betingelser for at klare de udfordringer, som det står i.

Mit barn er ikke så tit syg, så jeg får vel ikke så meget ud af det? Dit barns sundhed er en investering for hele livet. Den viden du får med dig i dette forløb, har betydning for dit barns sundhed både nu og senere. Hvis du tager hånd om dit barns sundhed nu, forebygger du samtidig, at der opstår sygdomme og sundhedsproblemer i det lange løb. Så jo, du får bestemt en masse ud af det.

 Jeg har ikke tid til kurser. Forløbet er hovedsageligt lavet som lydfiler du kan downloade og tage med. Så kan du lytte, når du kører bil, hænger vasketøj op, går en tur eller andet….. Der er nogle korte arbejds-dokumenter også, men de tager kun ganske kort tid at læse.

Glæd dig til en vinter med overskud og raske børn!!

Jeg VED at du vil opleve at dit barn får styrket sin sundhed betragteligt. Den viden, jeg deler med dig, er dokumenteret og uhyre effektiv til at booste dit barns immunforsvar.

Jeg øser ud af min erfaring og viden både som sygeplejerske, sundhedsplejerske og nørd i børns naturlige sundhed. (vil du vide lidt mere om mig, så læs her)

Du bliver fulgt helt tæt gennem forløbet, så hvis du bliver i tvivl om det mindste, så finder vi hurtigt ud af det sammen.

 

En times personlig konsultation hos mig koster 1200 kr. På dette forløb får du min ekspertise til rådighed i et helt forløb – lige så længe du har brug for det! –  for et beløb, der er mindre end det – og oven i får du ekstra medlemskab af Klub Æblebørn. Materialet har du tilgængeligt så længe du ønsker det! 

Lad mig gøre det, jeg BRÆNDER alle mest for at gøre: nemlig hjælpe dig og din familie til at opnå de sunde og stærke børn I drømmer om, så I kommer gennem vinteren med masser af overskud og glæde!!

 

Anette_ 505

 

Hvis der er noget som helst du et i tvivl om omkring forløbet, så tøv ikke med at sende mig en mail.  anette@aebleboern.dk

FÅ SUNDE OG RASKE BØRN – DIREKTE ADGANG HER

 

De dejligste æblehilsner

Anette Straadt

Sundhedsplejerske, mor til 3 og børnesundheds-ninja.