Personlig rådgivning

 

Personlig  konsultation  

Har du udfordringer med dit barns sundhed og trivsel for eksempel omkring søvn, småtspisning, refluks, forstoppelse, diarre, eksem, øreproblemer eller hyppig sygdom, så kan et forløb med personlig rådgivning hjælpe dig videre.

I får helt personlige og meget grundige vejledning samt videre om plan, om barnets problemstillinger og udfordringer.

Før konsultationen vil I modtage et spørgeskema, som vi tager udgangspunkt i, i samtalen.

Den første samtale foregår via skype, messenger eller telefon. Alt er muligt og kan gøres så det er lettest for jer. Samtalen vil tage en times tid.

Efter konsultationen følger vi op via mail og evt korte opkald, så I trygt kan komme videre i processen. Jeg følger jer helt til I har opnået forbedringer med jeres udfordringer.

Er du i tvivl om en Personlig konsultation er det rigtige for jer, så send mig en mail: anette@aebleboern.dk.  Så ringer jeg dig op og vi tager en kort snak i telefonen først.

Læs  her, hvad andre familier har fået ud af kontakt til Æblebørn.

Personligt rådgivningsforløb:

Spørgeskema gennemgang, konsultation á ca.  1 times varighed samt efterfølgende mail-korrespondance og evt tlf opfølgning. Svar på spørgsmål, der dukker op samt hjælp til justeringer ved behov. Jeg følger jer helt til I har opnået forbedringer. Pris:                                       1200 kr.

(Hvis du har brug for at dele betalingen op, så send mig en mail – så finder vi en løsning, der passer til dig: anette@aebleboern.dk) 

Efterfølgende får du mail med en samtykke-erklæring, som du bedes underskrive. Herefter aftaler vi en tid til jer.