Klub Æblebørn

Personlig rådgivning af Danmarks dygtigstebørneeksperter

Inspiration, rabatter, opskrifter og meget mere

Hjertevarmt og støttende fællesskab

 

Prøv helt gratis og uforpligtende  

 

 

 ”Klub Æblebørn giver mig ro i sindet. At vide at man altid kan skrive herinde og spørge eller få støtte og opbakning, når det er svært. Som førstegangs mor har der været mange bekymringer. Dem afliver Klub Æblebørn”.

                                                                                                   – Pernille Andersen

Afspil video

Medlemmer af Klub Æblebørn er allerede sluppet af med: Snot, øreproblemer, eksem, forstoppelse, diarre, træthed, dårlig søvn, usikkerhed, smerter, uro, hyppig sygdom, refluks med mere.
Gravide har fået vigtige redskaber til at styrke deres kommende børns sundhed.

“Tak Anette! Jeg bliver ofte “rundtosset” af alle de gode råd, der findes på nettet og andre steder, fordi der er SÅ meget at forholde sig til hele tiden. Men det er det, jeg ELSKER ved Klub Æblebørn, at du tager tingene i relation til hverdagen, så vi alle kan være med ❤️” 

– Karina

Nyt inspirerende tema hver måned

Fri adgang til rådgivning af Danmarsk dygtigste børne- og graviditetseksperter

Mulighed for personlig live rådgivning

Online bibliotek af lækre, børnevenlige opskrifter

Stor samling af guides, og interviews om dit barns sundhed, trivsel og udvikling

Hjertevarmt og støttende fællesskab med familier med børn i alle aldre og/eller er gravide

Masser af skønne rabatter

Giv dig selv et støttende dreamteam i ryggen

I vores lukkede facebook-gruppe har du adgang til de bedste børne- og graviditets ksperter som sidder klar til at hjælpe og guide dig ud fra dine spørgsmål.

Her er ingen løftede pegefingre. Kun kærlig guiding og støtte. 

Mød eksperterne her:


Anette er sygeplejerske, sundhedsplejerske, forfatter og naturlig børnesundhedsninja. Anette har nørdet i børns naturlige sundhed siden 2006 og har arbejdet professionelt med børn siden 2001.  Anette er kvinden bag Æblebørn, Klub Æblebørn og Børnesundhedsvejlederuddannelsen. Hun er selv mor til tre skønne børn fra 8- 15 år.  Anette svarer på spørgsmål indenfor emner som: Immunforsvar, sygdomme, allergier, sundhed, kost, søvn, fordøjelse, udvikling, kosttilskud o.lign.Lene er forfatter til bogen: "Sund Baby uden Kemi: Kemifri livsstil". Hun er specialist i kemi, miljø og bæredygtighed og har bl.a. arbejdet for Danmarks Naturfredningsforening. 
Lene svarer på spørgsmål indenfor emnet: Livsstil uden unødig kemi. Eva er ergoterapeut og sansemotorisk konsulent. Hun har sin egen klinik i Aalborg, hvor hun hjælper børn med sansemotoriske udfordringer.
Eva svarer på spørgsmål om: Motorik, sansemotorik og udvikling.Mikkel er familie- og psykoterapeut. Mikkel har sin egen klinik i Hellerup og laver også konsultationer via Skype.
Mikkel svarer på spørgsmål indenfor emnerne: Opdragelse, familiemønstre og relationer i alle aldersgrupper
.

Astrid GivardAstrid er doula og ammerådgiver. Astrid tilbyder fødselshjælp i hele Østjylland.  Astrid svarer på spørgsmål om: Graviditet, fødsel og amning.

Karina BaagøKarina er professionsbachelor i ernæring og sundhed. Hun er certificeret i IBS og low FODMAP diæt ved Foreningen af Kliniske Diætister. Karina tilbyder glutenfrie bagekurser i Silkeborg samt online rådgivning i LOW FODMAP diæt.  Karina svarer på spørgsmål om: Glutenfri bagning og livsstil samt FODMAP-diætEva er uddannet sygeplejerske. Hun er færdiguddannet i almenpraktiserende naturmedicin/heilpraktiker i 2019. Eva svarer på spørgsmål om: Homøopati til krop og psyke, urter, vitaminer, kosttilskud og mineraler, økologi, vegansk/vegetarisk levevis, immunforsvar, allergi og udrensning.

Jeg har brugt (og bruger stadig) tusindvis af kroner og hundredvis af timer på at samle den vigtigste og nyeste viden om dit barns sundhed. Det samme gør Klub Æblebørns andre eksperter.

En konsultation hos en af Klub Æblebørn eksperter kan nemt løbe op i mange hundred kroner. Hos mig koster en personlig konsultation 1200,00 kr. 

Du får adgang til alle Klub Æblebørns fantastiske muligheder for hjælp og sparring for kun 139 kr/måned 

Altså under 5 kr. om dagen. 

Prisen gælder, hvis du tegner 6 måneders medlemsskab. 
(Betalingen foregår månedsvis).

Hvis du foretrækker at være med en enkelt måned af gangen, er prisen kun 189 kr/mdr.

Hvis du bruger Klub Æblebørns skønne rabatmuligheder (se lidt længere nede på siden) kan du hurtigt tjene dit medlemsskab ind igen. 

Alle starter med 14 dages gratis prøvemedlemsskab. Det vil sige, at du ikke bliver trukket en krone de første 14 dage. Hvis du ikke vil fortsætte, melder du dig bare ud igen inden for de 14 dage. Det kan du gøre selv via klubbens platform eller du kan sende en mail til mig. 

 

Som medlem af Klub Æblebørn har du adgang til en række helt særlige rabatter, som hurtigt kan tjene dit medlemsskab ind igen. 
Se her: 

10 % hos Naturebaby.dk  (alle produkter, der ikke er på tilbud)

15 %  onlineforløb: “Sådan undgår du magtkampe ved spisebordet” og  “Sådan lærer du din baby at spise “rigtig” mad”.   Hos Babybite.dk

10 %  plus gratis fragt hos Omsorgogteknik.dk Vægtdyner med 100 % naturfyld, allergivenlige.

10 % rabat på alt friskbagt brød samt bagemix  fra Glutenfrizone.dk

20 % på alle kosttilskud fra Wild Nutrition via Safehealth.dk

20 % rabat på alle online forløb og konsultationer hos Æblebørn.dk

10 % rabat hos Hanko Medico.dk Tests af fødevareintolerencer med mere. 

15 % på alle produkter hos slyngeskolen.dk 

10 % rabat hos Ko og Ko.dk Økologiske stofbleer og udstyr.

15 % rabat på alle ikke nedsatte varer hos Svanebutikken.dk Sund og allergivenlig hverdagsluksus til dit barn.

10 % rabat hos www.lammeskindet.dk. Lækre og naturlige lammeskind, der holder din baby varm. 

20 % rabat hos www.babykraes.dk. Helt rent og virksomt bade-produkt, der nærer dit barns hud og kan afhjælpe eksem. 

15 % rabat hos www.radicover.dk. Effektiv beskyttelse mod mobilstråling.

20 % rabat hos www.dilling-underwear.dk. Økologisk undertøj af naturmaterialer. 

20 % på træningsprogrammet “Superfit bækkenbund” fra www.superfitmor.dk


20% på bogen: Flydende Magi – juicer og smoothies til børn af “JuiceMads” kendt fra TV2.

10 % rabat hos Omsorg og Teknik https://omsorgogteknik.dk/ og fri fragt. Bl.a. vægtdyner.  

10 % på hos www.enandenstart.dk ved Astrid Givard Frederiksen. Gælder ydelser og fødekarudlejning.

10 % hos www.louisenoerby.dk Jordemoderkonsultationer, zoneterapi mm. 

10% hos magnesiumterapi.dk

Flere på vej 

”Klub Æblebørn har en seriøs hjemmeside med gode råd til, hvordan du får en sund hverdag.

Der er gode guides omkring kost, søvn, sygdom osv.
Det der er specielt godt ved Anettes vejledning er, at hun ikke på forhånd har en bestemt “kasse” hun prøver at putte mit barn i. Hun ser på min udfordring, mit barn og mine ressourcer og giver unik vejledning herfra. Det fede ved facebooksiden er også, at jeg ved de andre mødre er på samme “bølgelængde” som jeg mht. at ville finde årsagen til eventuelle problemer og ikke kun symptombehandle.”

– Anne Dyhr Münster

 

Jeg har prøvet at købe noget, der skulle hjælpe, men mit barns snot/eksem/forstoppese/hyppig sygdom/andet er der altså stadig. Så jeg er i tvivl om det “naturlige” virkelig kan hjælpe mit barn og min familie.

Det kan jeg godt forstå. Men ofte skal der et helhedssyn på kroppen til, for at opnå de gode resultater. Bilen kører heller ikke, hvis den kun får sprinklervæske. I Klub Æblebørn får du grundig vejledning til at komme til bunds i jeres udfordringer. 

Jeg synes der er så meget, jeg skal bruge mine penge til.

Dit barns sundhed er SÅ vigtig for dit barns udvikling, trivsel og for hele familiens overskud. 5 kr om dagen kan man hurtigt få brugt på en ekstra kop kaffe i kantinen. Og husk at hvis du benytter dig af klubbens skønne medlemsrabatter, så kan du hurtigt tjene dit medlemsskab ind igen. 

Jeg er ikke så meget til den der fanatiske sundhed, hvor man ikke kan spise et grønt bolche, når man besøger sin bedstemor. Eller et stykke lagkage til fødselsdagen. Eller hvor man ikke kan bruge lægens medicin. Eller man bliver helt bange for at købe det forkerte regntøj. 

I Klub Æblebørn er udgangspunktet DIN herdag og dit barn. Her er ingen fanatisme. Lægens medicin kan  være nødvendigt. Samtidig kan du i Klub Æblebørn få hjælp til at finde og arbejde med årsagen. Og eventuelt støtte dit barns krop imens det får medicin. 
I Klub Æblebørn vil du blive inspireret i forhold til dit barns sundhed. Men det er helt op til dig, hvad du vælger at bruge. 
Når du giver dit barn en god basissundhed er der også plads til at hygge sig og smovse ind imellem. 
Klub Æblebørn giver dig muligheden for at DINE drømme om sundhed bliver virkelighed.