Om Anette

Anette Straadt – ekspert i børnesundhed

“Ved at bygge kroppen op indefra og give den de bedste betingelser, opnår forældre den store glæde det er, at se sit barn trives og have det godt.”

Min baggrund

Jeg hedder Anette Straadt, er uddannet sygeplejerske, sundhedsplejerske,  og sundhedsrevolutionær(kostvejlederuddannelse v. Umahro Cadogan) med mere end 16 års professionel erfaring i at arbejde med børn og sundhed.

Mine egne tre børn Maja, Asbjørn og Linus er født i 2003, 2006 og 2010.

Min interesse for naturlig sundhed stammer fra de problemer, Asbjørn havde, da han var baby. Via ændringer i kost og livsstil blev han på utrolig kort tid en hel anden dreng. Det åbnede mine øjne for, hvor meget guld der er at hente, når man kigger bagom problemerne og gøre noget ved årsagen frem for at symptombehandle. Men det viste mig samtidig, hvor meget viden jeg IKKE havde på det tidspunkt.
Det har jeg siden da gjort noget ved! Jeg har nørdet i den nyeste viden om naturlig sundhed via forskning fra hele verden.

Jeg er i dag: Naturlig sundhedsplejerske, forfatter, brevkasse- og artikelskribent, foredragsholder, behandler, konsulent, underviser mm.

Æblebørn stiftede jeg i 2006. Jeg opsøger fortsat løbende den nyeste viden om børn og sundhed og holder mig opdateret på kurser og uddannelser i ind- og udland blandt andet FAB research i London.

Værdierne bag Æblebørn.dk

Et Æblebarn er et barn, som har det godt både indvendigt og udvendigt. Både helt inde i kernehuset (sindet), i frugtkødet (kroppen) og i skrællen (huden). Barnet har et godt selvværd, har ikke ondt, har ikke øreproblemer, eksem, diarre, forstoppelse, snot, allergi eller hyppig sygdom. Barnet trives fantastisk i hverdagen og sover dejligt om natten.

Det er min passion at give dig muligheder for at bruge naturlige og effektivemidler til at opnå dette. Med fokus på årsagen og på at styrke dit barn hele livet. Og samtidig give din familie masser af glæde og overskud.

Du bliver bombarderet med viden, regler, krav, risici. Det kan være super stressende og forvirrende. At være mor/far er måske et af de mest sårbare tidspunkter i livet. Du gør det MEGA godt som mor/far! Det er jeg ikke et sekund i tvivl om. Æblebørns univers er skabt for at støtte op om dig – din mavefornemmelse, jeres måde at være familie på og dine værdier. Og så tilbyde viden og hjælp til dit barns sundhed, når du har lyst til og brug for inspiration.

Materialet på æblebørn.dk er udelukkende tænkt til inspiration og information. Det kan aldrig erstatte personlig kontakt, rådgivning eller medicinsk behandling. Æblebørn.dk kan ikke tage ansvar for skader som følge af brugen af de materialer, der står på disse sider.