Om Anette

Anette Straadt – ekspert i børnesundhed

 

11291897_10207208141032197_2121952335_n

Min baggrund

Jeg hedder Anette Straadt. Jeg er uddannet sygeplejerske, sundhedsplejerske, senetensbehandler og sundhedsrevolutionær(kostvejlederuddannelse) med mere end 16 års professionel erfaring i at arbejde med børn og sundhed. Mine egne tre børn Maja, Asbjørn og Linus er født i 2003, 2006 og 2010.

Min interesse for naturlig sundhed stammer fra de problemer, Asbjørn havde, da han var baby. Via ændringer i kost og livsstil blev han på utrolig kort tid en hel anden dreng. Det åbnede mine øjne for, hvor meget guld der er at hente, når man kigger bagom problemerne og gøre noget ved årsagen frem for at symptombehandle. Ved at bygge kroppen op indefra og give den de bedste betingelser, opnår forældre den store glæde det er, at se sit barn trives og have det godt.

Jeg er forfatter, brevkasse- og artikelskribent, foredragsholder, behandler, konsulent, underviser mm. Æblebørn stiftede jeg i 2006. Jeg opsøger løbende den nyeste viden om børn og sundhed og holder mig opdateret på kurser og uddannelser i ind- og udland blandt andet FAB research i London.

 

Materialet på æblebørn.dk er udelukkende tænkt til inspiration og information. Det kan aldrig erstatte personlig kontakt, rådgivning eller medicinsk behandling. Æblebørn.dk kan ikke tage ansvar for skader som følge af brugen af de materialer, der står på disse sider.