Foredrag/temadag

Super sunde børn

Æblebørns foredrag og temadage  er skræddersyet til alle, der har børn i deres liv – enten privat eller professionelt, og som gerne vil give dem de bedste forudsætninger for et sundt og godt liv.

Temadagene er et oplagt valg for efterskoler. Her kan temaet være, hvad eleverne kan opnå med kost og livsstil, når det kommer til læring, humør, udseende med mere.

 

 

 

 

 

 

Æblebørns foredrag kan handle om netop det eller de emner inden for børn og sundhed, som I har lyst til at blive inspireret omkring.

Det kan f.eks. være: Til gravide, sunde børn generelt, immunforsvar, søvn, indlæring, koncentration, adfærd, kræsenhed, allergi-eksem eller mad til små børn.

Læs her et eksempel på foredrag om immunforsvar og hvordan man kommer gennem vinteren uden syge børn:

Ulvetime, ellevetaller og hysterisk håndvasken – de fleste forældre kender alt for godt til vintersyge børn, den frygtede indkøbstur sidst på eftermiddagen og vanvittig omgang med håndsprit. Men det behøver faktisk ikke være sådan. I dette foredrag tager jeg, Anette Straadt, forfatter, foredragsholder og kvinden bag Æblebørn fat om de mest sejlivede myter og afliver dem med gode råd – for noget så simpelt som et stabilt blodsukker kan faktisk sikre verdensfreden på indkøbsturen! Med dette foredrag giver jeg dig nemme og super effektive tips til at slippe for utallige dage med syge børn og trætte forældre. Du lærer at kende forskel på de gode og de dårlige bakterier, og du får forslag til guf med sunde næringsstoffer. Invester en aften i dine børns sundhed og få nøglerne at blive dit eget barns sundhedsekspert.

Anette Straadt er forfatter til bogen “Naturligt sunde børn”

 

Læs her  referencer fra Anettes foredrag og undervisning:

 

“Kære Anette. Tusind tak for et skønt oplæg i lørdags.  

Det var spændende og meget informativt. Og så er du en knalddygtig oplægsholder:-) “

Mange gode hilsner Anna Wejdemann, www.psykolog-i-aarhus.com

 

“Det var en fornøjelse at have Anette ude at holde foredrag for vore kunder, som jo denne aften først og fremmest var unge mødre. Anette skabte god kontakt til dem og  de var meget lydhøre overfor hendes gode råd.”

VH Bodil, Jordens Frugter.

 

“Jeg var med til arrangementet i Baby Sam i går og vil give dig stor ros for dit foredrag – jeg fik rigtig meget ud af det og min svigermor der også var med, var for at sige det som det er BEGEJSTRET 🙂 Hun syntes det var utrolig givtigt og oplysende. Hun er af en lidt anden generation så alt denne nye viden på baby fronten har hun haft lidt svært ved at forstå og sætte sig ind i når jeg har fortalt, men der er helt sikkert trængt noget ind nu – nogle gange skal der lige en fagperson til før det bliver forstået 🙂 “

Mange venlige hilsner  Maja Rusbjerg Jensen

 

“Hej Anette. Jeg håber du er kommet godt hjem – tusind tak for en rigtig spændende dag med masser af  information, som vi kan bruge i vore klinikker. Det var en dag, som blev helt fantastik og ikke mindst på grund at den måde du er på. Du spreder en god energi og er dejlig både at se og høre på og er meget medrivende.

Mange kærlige hilsner, Bente Frederiksen, FDZ”

 

“Kære Anette. Tusind tak for sidst og et skønt foredrag i mandags hos Helsam Hedensted. Jeg synes det var rigtig hyggeligt trods få tilmeldinger. Da jeg kom hjem mandag aften havde jeg en følelse af, det er det bedste foredrag jeg har holdt, og der er et par stykker efterhånden (Carsten Vagn Hansen, Thorbjörk Hafsteinsdottir … og mange flere) Jeg havde en god fornemmelse i min mave og er bare endnu mere ked af der ikke er flere der har hørt dig. Men de som var her har virkelig fået noget ud af det. Nye venskaber er vakt, større viden om kosttilskud og mad til børn, det er bare super fedt og mange har allerede været her igen og sagt det var en fornøjelse med dit foredrag :). Jeg vil i ihvertfald anbefale andre at tage til et fordrag med dig.”

Med venlig hilsen Heidi Baltzer Schmidt, Helsam- Hedensted

 

“Hej Anette. Tak for din hilsen og for dit arrangement i de 2 kursusdage vi har haft sammen med plejeforældrene. Vi har kun fået positive tilbagemeldinger og de har en oplevelse af at de kunne bruge noget af det du havde med i dagligdagen. Særligt det med eftermiddagsmaden samt de sunde snacks.
Konkret har jeg været ude i en familie i dag som havde taget flere ting med fra kurset. Som konsulenter er vores oplevelse at du talte et sprog som plejeforældrene kunne forstå og du var optaget af kost og motion uden at være fantastisk.”

Med venlig hilsen Lene Kirkegaard, Familieplejekonsulent/ koordinator

 

“Hej Anette . Tusind tak for en super-inspirerende aften med mange let tilgængelige råd.

Tak for indsigt i din verden og din tilgang til børns sundhed og trivsel. Vi fik så meget med os hjem, til hverdagen i dagplejen, og inspiration til kost, som både vi og de kære børn, kan have stor glæde af. Vi var mange der købte din bog, og glæder os over den inspiration der er at finde heri”.

Med venlig hilsen Carina Andersen, Private dagplejere i Nordjylland.

 

I forbindelse med et netop afholdt forældremøde i Elverhøj vuggestue og børnehave i Skanderborg, var vi så heldige at have Anette Straadt ude, for at inspirere forældrene i institutionen til at tænke lidt mere over deres børns kost (madpakker).

-Og inspiration fik vi!

Der var ærlighed over hele linjen, mixet med en god portion humor og masser af interessant og konkret viden.

Det er opskriften på en meget lærerig aften.

Vi tog alle hjem med nogle konkrete forslag til hvordan vi kunne styrke vores børn sundhed.”

Mvh Jena

 

“Er lige kommet hjem fra et utroligt interessant og lærerigt foredrag 😄 der var rigtig mange ting jeg kunne bruge i min hverdag både privat og som dagplejer. Kunne være en idé til en tema aften i dagplejen. 😉”

Betina Dalsgaard Andersen

 

Hej Anette.

Tak for et kanoner foredrag i onsdags! Jeg har virkelig fået meget ud af det.

Mvh Carina Juul

 

Hej Anette

Jeg vil også sige tusind tak for en rigtig god og inspirerende aften.

Stor ros til dig både fra vores forældre og os som personale alle synes de fik noget brugbart med hjem.

Venlig hilsen
Pia Krogh Jespersen
Leder
Randers Kommune

 

Hej Anette

Mange tak for i aften et dejligt godt møde med nogle for os brugbare tips/råd og info, Du er bare god til at formidle dit stof !

Venlig hilsen Gitte Byrne, FDZ Nordjylland

 

Hej Anette

Tusind tak for dit besøg og for et rigtig godt foredrag i onsdags.
Du tog eleverne med storm, og fik givet dem en masse nyttig viden om betydningen og effekten af at spise sundt.

Det fungerede super fint med de indlagte workshops, hvor eleverne selv fik mulighed for at lave og smage nogle af dine gode forslag til sunde snacks.
At hele 86 elever frivilligt (ud af 90) har tilmeldt sig din ”No sugar challenge” er langt over forventning, og det siger mig, at du er trængt igennem med dit budskab.

De bedste hilsener

Jens Østergaard
Forstander
Nislevgård Efterskole

 

Hej kære Anette

Du skal vide, at også jeg fik rigtig gode anbefalinger retur – de var utroligt glade for dit foredrag. Alle gik inspirerede og klogere hjem. Dejligt!! Absolut en succes.

Mange hilsner, og glædelig jul til dig og dine, Elke, FOF Nordvestjylland

 

Hej Annette.

Tusind tak for dit foredrag, det var en rigtig god aften og fin vekslen mellem oplæg og forældreinddragelse.

Det var super spændende og giver noget at tænke over.
Med venlig hilsen Britta Rask, Dagtilbudsleder, Børnenes Univers Grindsted

 

Book et foredrag eller en temadag ved at sende en mail til: anette@aebleboern.dk

2016-06-10 20.52.05

 

 

 

 

 

 

img_9518

 

 

 

SAMSUNG CSC