Sund hud uden eksem

Kære eksem-familie

 

 • Er du ked af at se dit barn med eksem og tørre pletter?
 • Synes du, det er synd for dit barn, at det kradser sig?
 • Bliver jeres søvn forstyrret af uro fra kløe og irritation?
 • Ved du godt, at hormoncreme egentlig ikke er sundt, men er løbet tør for andre muligheder?
 • Oplever du at hudproblemerne bliver ved med at vise sig – især hvis I stopper med at smøre?
 • Er du frustreret over, at du godt ved at I ikke får fat om årsagen ved bare at smøre?
 • Føler du træt af, at I ikke kan finde ud af, hvad der skaber hudproblemerne

Lad mig hjælpe jer! I er så langt langt fra alene! Men der er heldigvis gode nyheder her.

Løsningen er:

At du skal vide nøjagtigt hvordan dit barns hud er bygget op. Hvad den har brug for? Hvad der potentielt kan forstyrre den? Hvad eksem EGENTLIG er? Hvorfor kroppen starter eksem-reaktionerne?

At du skal forstå, hvordan du kan rette op på dit barns krops balance indefra.

 

At du skal kunne handle på denne viden; d.v.s. at det skal tilpasses jeres individuelle familie.

At du har et netværk til at støtte dig op af og en professionel rådgiver til at hjælpe dig hele vejen.

“BLØD OG SUND HUD – uden tørhed, rødme og eksem” er et online forløb, som du kan følge hjemme fra din egen computer.

 

shutterstock_447777100

Du får :

 • 7 spændende moduler bestående af en lydfil og et dokument, som du kan dykke ned i, når det passer dig.
 • Bonusser:
  • En lukket facebook gruppe, hvor du kan opleve fællesskabet med de andre familier, der også er i fuld gang med at skabe sunde børn. Her har du samtidig adgang til at stille mig alle dine individuelle spørgsmål.
  • 3 måneders medlemskab af Klub Æblebørn – inklusiv en lang række opskrifter til kun 2,5 kr/mdr. Værdi 447,00 kr.

 

Praktiske informationer:

 

Hvornår starter forløbet?

Når det passer dig. Og du tager det hele det tempo, som passer til dig og din familie.

Hvad er min investering?

Din investering for alt dette er under 165 kr./modul- I alt: 1145 kr. inklusiv moms. (mindre end én times personlig konsultation hos mig).

Det samlede beløb betales ved tilmelding. Du har også mulighed for at dele det op i 3 rater á 390 kr.

 • hvis du har brug for en mere individuel betalings-løsning, så skriv til mig. Så kigger vi på det.

Hvordan melder jeg mig?

Du får adgang til forløbet her

 

Læs her, hvordan Æblebørn har hjulpet andre familier med eksem.

 

 

“Åh hvor er jeg glad….min lille Nicolaj ser bare så fin ud på kinderne nu, i forhold til for godt en uge siden!

TAK for din hjælp Anette.”

Mette R. Sørensen

 

 

 

“Ved 1 års alderen min søn at få børne eksem, det kom og forsvandt over et par måneder, med efter ca. 7 uger var hans mave helt oppustet, med rødt udslet over det hele. Da vi fik helt styr på hans kost og maven havde fået lidt ro har han intet haft og faktisk aldrig syg. Så kæmpe tak til dog Anette, din viden fik mig til at undgå hormoncreme som jeg nok ellers havde smurt ham med.”

Mathilde

 

“Kære Anette. Jeg er super glad for at have fundet svar på mange af mine spørgsmål hos dig i forbindelse med udredning af vores datters børneeksem/allergi. Det er vildt dejligt at finde en alternativ og naturlig måde at hjælpe hende på.”

Anna

 

Måske er du i tvivl om noget af det her:

Jeg har ikke tid til kurser. Forløbet er hovedsageligt lavet som lydfiler du kan downloade og tage med. Så kan du lytte, når du kører bil, hænger vasketøj op, går en tur eller andet….. Der er nogle korte arbejds-dokumenter også, men de tager kun ganske kort tid at læse.

Skal jeg være klar på et bestemt klokkeslæt og dag? Nej, det behøver du ikke. Du kan lytte og læse, når det passer bedst ind for dig.

Forsvinder kurset? Nej – du har adgang til materialet så længe, du vil.

Skal jeg ændre hele mit barns livsstil? Nej bestemt ikke. Du tager små skridt og mange familier får gode resultater med få skridt. Andre skal gøre lidt mere inden resultaterne kommer, men alt kan gøres stille og roligt.

Skal jeg bruge en masse penge på kosttilskud? Rigtig meget opnåes med kost og livsstil. Kosttilskud kan være en genvej. Det forklarer jeg dig mere om i kurset. Men jeg sørger for at du får anbefalingerne til de bedste kosttilskud, så du ikke spilder dine penge på tilskud, som dit barn ikke har så meget gavn af.

Mit barn har ikke sådan rigtig eksem, men bliver bare meget nem tør i huden, så jeg får vel ikke så meget ud af det? Dit barns sundhed er en investering for hele livet. Den viden du får med dig i dette forløb, har betydning for dit barns sundhed både nu og senere. Hvis du tager hånd om dit barns sundhed nu, forebygger du samtidig, at der opstår sygdomme og sundhedsproblemer i det lange løb. Så jo, du får bestemt en masse ud af det. Og som en bonus vi du opleve at dit barns hud bliver blød, sund og lækker.

 Jeg har ikke tid til kurser. Forløbet er lavet som lydfiler du kan downloade og tage med. Så kan du lytte, når du kører bil, hænger vasketøj op, går en tur eller andet….. Der er nogle korte arbejdsdokumenter også, men de tager kun ganske kort tid at læse.

 

Glæd dig til at se dit barns hud få det bedre. 

Jeg øser ud af min erfaring og viden både som sygeplejerske, sundhedsplejerske og nørd i børns naturlige sundhed. (vil du vide lidt mere om mig, så læs her)

Du bliver fulgt helt tæt gennem forløbet, så hvis du bliver i tvivl om det mindste, så finder vi hurtigt ud af det sammen.

 

GARANTI.

Hvis du følger kursets anvisninger, og efter 3 måneder ikke har oplevet, at dit barns huds tilstand er blevet forbedret, så får du  dine penge tilbage. Hver en krone. Så der er altså absolut ikke noget at risikere – ud over at dit barn bliver sundere, mere rask, stærkere og gladere. Og din familie får mere overskud og glæde.

 

En times personlig konsultation hos mig koster 1200 kr. På dette forløb får du min ekspertise til rådighed i et helt forløb – lige så længe du har brug for det! –  for et beløb, der er mindre end 1,5 times konsultation – og oven i får du ekstra medlemskab af Klub Æblebørn. Materialet har du tilgængeligt så længe du ønsker det!

Lad mig gøre det, jeg BRÆNDER alle mest for at gøre: nemlig hjælpe dig og din familie til at opnå de sunde og glade børnmed blød, lækker og sund hud.

 

Anette_ 505

Hvis der er noget som helst du et i tvivl om omkring forløbet, så tøv ikke med at sende mig en mail:  anette@aebleboern.dk

 

FÅ BØRN MED BLØD OG SUND HUD – DIREKTE ADGANG HER

 

De dejligste æblehilsner

Anette Straadt

Sundhedsplejerske, mor til 3 og børnesundheds-ninja