Familierne fortæller

Læs med her, hvis du vil vide, hvad familier og andre synes om at være med i Klub Æblebørn, få personlig rådgivning eller deltage i foredrag.

 

Hej Anette

Vores pige på nu 13 måneder har siden fødslen lidt af refluks/silent refluks. Det har betydet, at hun har været meget ked af det og sovet meget dårligt. Hun bliver fulgt hos børnelæge og er medicineret mod refluksen, men det har ikke været nok til at hjælpe hende.

I dagtimerne kunne hun de første mange måneder kun sove oprejst i slynge og maks 45 minutter ad gangen. Om natten har vi i lange perioder været oppe ca. 10 gange HVER nat med en meget ked af det pige. Det har været hårdt for os alle tre herhjemme. Og det er hårdt at opleve sit barn i smerte uden at kunne hjælpe.

Efter en periode hvor vi har fulgt Anettes anbefalinger,  har vi oplevet en markant forbedring hos vores datter. Vores pige kan nu i dagtimerne sove op til 2 – 2,5 time ad gangen, og om natten vågner hun kun 2-3 gange, er markant mindre ked af det, og sover hurtigt videre, når hun lige får sin sut. Det har været fantastisk at opleve den forbedring – det bedste som forældre er jo at se, når ens barn trives. Og så er vi altså alle bare lidt mere overskudsagtige, når vi får vores nattesøvn – både børn og voksne 🙂

Igen tak for din hjælp, det er fedt at opleve, at man selv kan gøre noget for at hjælpe sit barn 🙂

Bedste hilsner Sidse

 

 

Min kæreste og jeg valgte at bestille en privat telefonkonsultation ved Anette pga. mange helbreds- samt kostmæssige udfordringer hos vores datter på halvandet år. Vores datter kan ikke tåle mælk, har problemer med refluks og et sart mavetarmsystem samt var ofte syg med diverse infektioner.

Anette var allerede inden selve konsultationen meget grundig i sin udredning af problemstillingerne og historik, og vi oplevede et oprigtigt ønske om at hjælpe vores datter og os forældre ud af situationen. Vi følte at selve vejledningen var yderst kvalificeret og professionel, samtidig med at vi på intet tidspunkt oplevede at vi blev negligeret i forhold til vores erfaringer og ønsker for vores datter.

Efter opstarten med de produkter, madvarer og tilskud som Anette anbefalede, var vi i løbende dialog, og det har gjort, at vi har følt os trygge samt guidede hele vejen igennem. Vi skriver endda stadig af og til ved tvivlspørgsmål og får altid et venligt og vidende svar retur.

Selve vores outcome af konsultationen er også positivt. Vores datter har en mave der fungerer, hun er meget mindre syg, og hun trives generelt og er tydeligvis godt dækket ind på trods af sine udfordringer. Det kan derfor stærkt anbefales at benytte Anette ved diverse problemstillinger omkring mad og kosttilskud – vi ville ønske vi havde gjort det tidligere.

Anne-Sofie

 

Mange tak, Anette!

Nu sidder jeg med tårer i øjnene og en klump i halsen – vejret er godt, solen skinner, foråret er på vej, og alt ser lysere ud.

Lige nu er det så meget nemmere at tro på, at det her nok skal blive godt igen!

Men hvor bliver man euforisk af, at det er sådan, og så er det godt at kunne fortælle dig det – der er ikke mange andre, der vil forstå en hujende fis af det, vi har været igennem og slet ikke forstå, hvorfor man bliver ovenud glad over, at det ser ud til, at vi er ved at være igennem det værste, for det tror jeg faktisk, vi er – jeg begynder at få overskud til at tænke på min motionscykel og også få gjort lidt ind imellem, og det giver mere succes for – ”nu nåede jeg det i dag!” glæden er så dejlig!

Hvis mange kan lære noget af det så brug det endelig – tænk om det ikke skulle være et tabu, at have børn som fra start af kræver det fuld af livet, og har særlige vilkår, som ikke kan måles og vejes, og til dels ikke ses og høres af andre end de allernærmeste, fordi det er der, der er tryghed. Tænk hvis det kunne blive acceptabel, at have sådanne børn og at det er ok at tage hensyn til deres meninger og vilje, uden at barnet bliver stemplet uopdragent og forkælet, og at vi forældre ikke bliver opfattet som værende overpylrede og eftergivende – for det har jo også været nogen af faktorerne i hele det her.

At folk får øje på, at selvom vi tror, at de små ting vi gør i troen på, at det er sundt nok, fordi det har vi set i en reklame, at det kun er med til at give flere udfordringer for nogle og at mad er meget mere vigtig, end vi tror. Jeg selv inkluderet. At det ikke er at være pylret at sørge for mellemmåltider oftere end andre, og at det ikke altid er i orden med kage, mariekiks, is og andet, som er usundt, når det kommer til stykket, selvom det er hurtigt og nemt. Min barnelærdom omkring mad rækker ikke langt nok. Det kan godt være at vi har gjort et stort stykke arbejde, men støtten og opbakningen fra dig har betydet at vi netop ikke har givet op!

Nå, nu fik jeg skrevet en masse fordi jeg blev rørt – men det blev jeg virkelig og jeg håber du fanger essensen.

Knus Majbritt

 

Hej Anette

Vi har nu siden juni givet begge børn (nu 3 og 6 år gamle) fulgt dine anbefalinger med rigtig gode resultater. Min søns håndeksem er næsten væk, og min datters krydsreaktion på fødevarer pga birkepollenallergi er så småt begyndt at “rulle baglæns” 💪👍så vi fortsætter naturligvis 😊

Hilsen Malene

 

 

Hej Anette

 

Det bedre sent end aldrig, men synes bestemt du lige skulle hører hvordan det går hos os nu… Og hvor stor en hjælp du har været for os som familie. 😉

Vi er så dybt taknemmelige for,at vi har haft muligheden for, at trække på din viden og du har hjulpet os med at blive stærkere på vores prioriteringer og tør stå ved vores valg overfor autoriteterne.

Lilje fik jo efter vores mail konsultationer intet mælk og gluten. Derudover startede vi jo alt op, som du foreslog med kost tilskud. Det begyndte at gå rigtig godt og det kom ud i den ene enden, var en normal konsistens og lilje havde ikke længere den smerte ved afføringen.Efter resultaterne begyndte at vise sig, begyndte vores omgangskreds at acceptere vores valg og vi skulle ikke forsvarer os selv så meget mere.

Det er i hvertfald ikke sidste gang, at vi har brugt din hjælp og ekspertise.Du er uvurderlig og en virkelig støtte. Vi har lært utrolig meget. Det er dejligt at opleve, hvordan justeringer og ændringer har så stor indflydelse.

De bedste hilsner Lilje, Clemen og Marlene

 

 

Kære Anette,

Jeg er rigtig glad for at være med i Klub Æblebørn, jeg får sjældent læst temaerne, selvom de med garanti er super gode. Til gengæld synes jeg at fb gruppen er alle pengene værd, jeg elsker at kunne få hurtige svar fra både dig og andre medlemmer, når man står med et problem eller spørgsmål, og ikke stoler blindt på ‘almindelige’ sundhedsplejersker og læger. Det er heldigvis ikke ofte behovet er der, men når det er, fungerer det perfekt – tak for det!

Jeg følger også med i andres problemstillinger, da der ofte er noget der man selv kan bruge.

Det er super ærgerligt at standarden indenfor sundhedsvæsenet er som den er, men når det nu er tilfældet er det FANTASTISK at have dig og dit univers – tak 🙂

Dbh Camilla, mor til Kaisa på snart 2

 

 

Hej Anette.

Jeg har lyst til at sende dig en lille hilsen med en lille opdatering på min søn og en anden lille solstrålehistorie. Jeg besøgte dig med min søn Kristian for godt og vel et år siden (han var knap halvanden på dette tidspunkt). Plaget af svær astma, meget modtagelig overfor diverse infektioner og et immunforsvar der tydeligvis havde svært ved at bekæmpe selv små infektioner. Efter besøget hos dig blev der sat flere ting i værk. Han endte dog ikke på total mælkefri kost, men tager derimod stadig fiskeolie, d-dråber og biogaia fast. (samt infeksion ved optræk til forkølelse mm.) Han har stort set aldrig syg og har klaret vinteren så fantastisk. Får stadig noget forebyggende astma-medicin, men trappes ud og har aldrig mere anfald. Kan sagtens blive forkølet, men bliver aldrig syg af det med feber o.s.v. som tidligere. TAK

Derudover vil jeg lige fortælle dig en dejlig histore med min store søn Jakob som lige er blevet 5 år. Jakob har egentlig altid været en forholdsvis robust dreng i forhold til sygdom osv. Han har dog i de seneste år døjet utrolig meget med vokseværk i ben og fødder, hvilket har medført hyppige trælse nætter (og dage indimellem) og i perioder ofte behov for panodil. Han er selvfølgelig set af læge mange gange. Her for en månedstid siden faldt jeg over biogaia tyggetbl til børn over tre og besluttede at give det en chance. Han har siden ikke haft behov for panodil en eneste gang ej heller vågnet med meget ondt i benene og fødderne om natten. Tilfældigt ???? Jeg tror det ikke. Hans immunforsvar kunne sagtens blive styrket selvom han egenlig ellers er sund og frisk.

Mange hilsner Line

 

 

“Jeg har fulgt Anette i noget tid – både i brevkasser, blog og nyhedsbreve. Jeg kan altid bruge det, som hun skriver, og synes at jeg efterhånden er blevet ret godt rustet til tage mig af mine børns (og min egen) sundhed og trivsel. Alligevel valgte jeg at få en 1-1 session med Anette, da jeg havde nogle specifikke spørgsmål ift mine børns forkølelser, øreproblemer og fordøjelse. Og jeg fik meget mere end jeg regnede med. Anette brænder så meget for sit fag og for børns sundhed. Hun er utroligt professionel og fagligt dygtig, og man føler sig helt tryg med hendes rådgivning. Jeg vil varmt anbefale Anette til alle mødre jeg kender, der måtte have brug for gode råd og hjælp til deres børns trivsel”.

Kh Anne

 

 

“Super rådgivning”. Vi nåede hele vejen rundt omkring helbredstilstand, fysisk som psykisk, tilskud, kost mv. Anette tænker hele vejen omkring alt hvad der påvirker barnets sundhed og derfor får man den bedste rådgivning. Jeg kan varmt anbefale en enmands konsultation hos Anette.

Kærlig hilsen Signe

 

 

Hej igen Anette.

Vil bare lige fortælle dig, at min datter tog ren Nutramigen allerede fra første flaske. Uden problemer. Jeg prøvede det med det samme. Og døgnet efter havde hun afføring og har haft to gange i døgnet siden! Tusind tak, det er en stor lettelse. 😊

Vh Anne

 

 

Hej Anette

 

Du går bare lige ind i folk med træsko på. Du er åben og lytter, alle føler sig mødt. De får svar på det de kom for.

Du er kompetent ..du har din baggrund i orden…du er up to date!

Du har det under huden i kraft af at være mor til 3 små…det mærker man.

Du gør det så let, ligetil og enkelt, så ukompliceret.

…man får lyst og mod til at gå i gang….lige med det samme

Vi har fået så mange gode tilbagemeldinger på dine foredrag, at folk spørger hvornår kommer hun igen….

Tak fordi du er der at æblebørn er der….at vi kan henvise til dig velvidende at forældrene får det allerbedste ….

Kærlig hilsen Signe Rømer, Heksekosten

 

 

Kære Anette,

Tusind tak for sidst og et skønt foredrag i mandags hos Helsam Hedensted. Jeg synes det var rigtig hyggeligt. Da jeg kom hjem mandag aften havde jeg en følelse af, det er det bedste foredrag jeg har holdt, og der er et par stykker efterhånden (Carsten Vagn Hansen, Thorbjörk Hafsteinsdottir … og mange flere) Jeg havde en god fornemmelse i min mave. De som var her har virkelig fået noget ud af det. Nye venskaber er vakt, større viden om kosttilskud og mad til børn, det er bare super fedt og mange har allerede været her igen og sagt det var en fornøjelse med dit foredrag 🙂

Kh Heidi

 

 

Hej Anette

Jeg var med til arrangementet i Baby Sam i går og vil give dig stor ros for dit foredrag – jeg fik rigtig meget ud af det og min svigermor der også var med, var for at sige det som det er BEGEJSTRET 🙂 Hun syntes det var utrolig givtigt og oplysende. Hun er af en lidt anden generation så alt denne nye viden på baby fronten har hun haft lidt svært ved at forstå og sætte sig ind i når jeg har fortalt, men der er helt sikkert trængt noget ind nu – nogle gange skal der lige en fagperson til før det bliver forstået 🙂

Så faktisk gav du mig medvind på vejen når det kommer til svigermor, hun fik en lille opvågnen og en opdatering på baby fronten og oven i så fik hun lige et par ord om det lidt mere “alternative” som jeg selv går lidt op i. Nu er hun helt med på min måde at gøre tingene på og syntes slet ikke mine holdninger er helt så tossede længere.

Mange venlige hilsner Maja

 

 

Hej Anette…

Tusind tak for hjælpen med vores datter og hendes maveproblemer. Vi prøvede dine gode råd af i praksis og det hjalp virkelig. Vi droppede samtlige ko-produkter men især mælken og droppede også til dels hvede i form af franskbrød eller bare brød generelt. Hendes mave kramper er blever reduceret betydeligt og vi har fået flest “gode” dage i forhold til de lange dage med mavekramper . Og vi har benyttet os godt af at trykke på de punkter og massere maven som du viste os.

Mange gange tak for hjælpen:-)

Hilsen Carina og Frank

 

 

Vil dele vores erfaring med en personlig konsultation hos Æblebørn…

Vi har haft en dreng med refluks, forstoppelse og store spisevanskeligheder og fået enormt brugbar hjælp fra Anette …

Har fulgt bloggen, fået masser god inspiration, men at få helt personlig hjælp i den konkrete situation har været endnu mere fantastisk!

Har efter Anettes råd, nu en dreng som spiser og trives på et helt andet niveau….

De bedste anbefalinger herfra 😊 Louise

 

 

 

Se også anmeldelser her på min profil på Betterwing: ENDELIGT_slut logo 2

Betterwing er en portal for behandlere, rådgivere og terapeuter.