Immunforsvar, stærke knogler og god energi til dit barn.

D-vitamin er super vigtigt. Og vi får generelt for lidt af det i Danmark.

Det er der vist ikke så mange, der er uenige i længere. D-vitaminn er ikke mindst vigtigt for immunforsvar, knogler og hjernen.

Måske tænker du, at nu bliver det forår og så behøver du ikke tænke så meget mere på det, fordi D-vitamin jo kommer fra solens stråler, der rammer huden.

MEN MEN MEN. Hvis dit barn har tøj på, termotøj, regntøj…. så blokeres for dannelsen.

Det samme gør solcreme med fysisk solfilter.

Og så er der jo også lige det med, at solen ikke altid er SÅ hyppig en gæst – selvom kalenderen siger forår og sommer.

Så det er absolut værd at overveje, om dit barn får nok D-vitamin?

I hvert fald så er 10 mcg en basisdosis, som alle kan få. (Det amerikanske Vitamin D-council anbefaler minimum 2½ gange så meget til børn)

Når jeg anbefaler kosttilskud (og nej, jeg sælger ikke selv nogle af dem) så er det et vigtigt kriterium, at de er nemme at give til børn. For ellers er min erfaring, at det ikke bliver til noget.

De her super lækre nye tygge-kapsler med D-vitamin fra Bidro: D3 Mini, er bare SÅ nemme, fordi ungerne elsker smagen af dem. De kan også sluges – eller for den sags skyld prikkes hul på.

Jeg har testet dem på mine egne børn OG på en lidt kræsen legekammerat. Alle syntes de var mega lækre.

 

 

 

 

 

(Bidro har også nogle baby D-dråber på vej – blandet i solsikkeolie – mere om dem senere)

Bedste hilsner
Anette Straadt
Sundhedsplejerske
Æblebørn.dk

Influenza-destroyer-cocktail

Hvornår er det lige, det FORÅR har tænkt sig at dukke op??
Ikke lige nu, ser det ud til, desværre.
I stedet hører jeg fra rigtigt mange familier, at snot, hoste, feber og influenza tager pippet fra både børn og voksne.
Og det er MEGA trælst. Vi vil bare være RASKE NU!

Hey – listen up. Du KAN effektivt speede processen op og få dine børn (og evt dig selv) hurtigere igennem. Hvis du kommer tidligt i gang, så snart de færste tegn viser sig, kan du endda undgå at I kommer helt ned og ligge. Det har jeg oplevet et utal af gange med mine egne børn og mig selv. (Derfor er det mega klogt at have ingredienserne klar i skabet)

Her kommer influenza-destroyer-cocktailen, der virker! (Og som også lindrer, så det ikke føles så surt)

 • C-vitamin, hver 3. time!  (Fås som piller, dråber eller tyggetabletter).  C-vitamin er helt ufarligt og skal gives ofte for at det virker. Bedst dosis er lige under den dosis, der giver lidt løs mave 🙂
  Småbørn 90-100 mg hver 3. time – sæt op hvis det tåles.
  Skolebørn 200-500 mg hver 3. time – sæt op hvis det tåles.
 • Echinacea, hver 3. time! (Fås som dråber, tyggetabletter – rigtigt godt til børn eller i en Mixtur som f.eks. Echinacea Hotdrink) Se dosis på produktet, men giv hver 3. time.
 • Manuka Honning 400+. 1 tsk 3 gange dagligt. (Alternativt og lidt billigere: Honning med propolis)
 • D-vitamin, hvis dit barn ikke allerede får det. Giv 25 mcg dagligt (anbefalinger fra the American Vitamin D Council). (Fås som dråber, kapsler eller spray).

Der er ikke så meget hokus-pokus i det. Det er ikke noget, du behøver et “tro på”. Det er kroppens biologi og viden om, hvad der får immunforsvaret til at arbejde bedre. Så det er bare at komme igang.

Det er virkelig rart som forældre at kunne gøre noget aktivt for at hjælpe sit barn.

 

 

 

 

 

Du må vildt gerne dele opskriften med alle de børnefamilier du kender. Send dem en mail, del på sociale medier eller hvad der er nemmest for dig.

Alle familier fortjener IKKE at skulle kæmpe med sygdom gang på gang.

Hvis du har lyst til at gøre sunde børn til din levevej – og dermed kunne hjælpe en masse familier, så tjek uddannelsen til Børnesundhedsvejleder.

(Det er også for dig, der allerede arbejder med børn – som zoneterapeut, sygeplejerske, KST, pædagog eller andet).

Vi åbner snart op for tilmelding til næste hold. Første hold fik hurtigt venteliste, så skriv dig op på den uforpligtende interesse-liste, hvis du bare er lidt nysgerrig.

 

Rigtig god bedring

De bedste Æblehilsner

Anette Straadt, sundhedsplejerske 

Æblebørns nye blæksprutte

Jeg er mega glad 🙂 .

Jeg mærker hver eneste dag, at interessen for naturligt sunde børn bare vokser og vokser. Ih det gør mig glad, at så mange familier finder ud af, hvor meget de selv kan gøre for at skabe sunde, raske og glade børn.

Så for at få tid til at guide, hjælpe og rådgive endnu flere, har jeg skaffet mig en blæksprutte til at hjælpe mig i Æblebørn.
Sara er en super dygtig kvinde, med passion for at have styr på tingene – og for sunde børn. Helt perfekt.
Du kan møde hende her:

Jeg hedder Sara Fritzner og er Anettes personlige assistent. Jeg bor på en nedlagt landejendom nord for Aarhus sammen med min fantastiske kæreste og vores to dejlige børn, Iben på 6 år (fra juli 2011) og Johan på 2 år (fra november 2015).

Hele mit professionelle liv har jeg beskæftiget mig med markedsføring, kommunikation, administration og kundeservice. Derfor er det blevet min spidskompetence at udvikle og styre alle aspekter af de fagområder. Min uddannelsesmæssige baggrund er indenfor markedsføring og kommunikation og jeg har mere end 13 års erfaring fra jobs i marketingafdelinger både som koordinator og leder.

 

Vi bruger en masse tid på vores lille landejendom. Det er vigtigt for os, at være sammen som familie om alle de gøremål og opgaver der er på stedet. Derfor har vi børnene med til alt og vi værdsætter udelivet enormt højt og vil gerne lære vores børn at holde ligeså meget af naturen, som vi selv gør.

 

Da vi blev forældre første gang i 2011 begyndte jeg, at interessere mig for, hvordan vi bedst muligt kunne opbygge og støtte vores datters sundhed og immunsystem. Vores børn har været ramt har udfordringer med bl.a. eksem og forstoppelse. Jeg har læst og nørdet en del i børns sundhed og i alternativ tilgang og behandlingsmetoder indenfor sundhed og velvære og forsøger at reducere den kemi vi omgiver os med i hverdagen. En holistisk sundhedstilgang til mennesket hænger for mig uløseligt sammen med en anerkendende og ifavnsk måde at være forældre på. Jeg har derfor beskæftiget mig rigtig meget med, hvordan vi bedst støtter vores børns følelsesmæssige udvikling og som forældre reflekterer vi dagligt over vores forældreskab og justerer hele tiden på små tiltag i forhold til vores børn og hinanden. Jeg læser gerne både dansk og engelsk litteratur om de emner, hvor jeg vil udvide min horisont.

 

Jeg er mere til gummistøvler end stiletter, jeg elsker mørk chokolade og jeg henter min energi under åben himmel, i min køkkenhave, i yogalokalet og sammen med dem jeg holder af.

 

Hvis du har spørgsmål til fakturaer eller andet administrativt, så skriv direkte til Sara på: info@aebleboern.dk

 

Bedste Æblehilsner

Anette 

Bakterier er venner – også på huden.

Sund inden i – sund udenpå – sund hud

 

Det kribler og krabler i dit barns fordøjelse.
Mon ikke du har hørt om, at gode bakterier er vigtige for dit barns tarmsystem og sundhed? Jeg har i hvert fald snakket og skrevet en masse om det. Og det er der også rigtigt mange andre, der har. De gode bakterier hjælper immunforsvaret og hele kroppen i balance.

Men ved du, at huden også har brug for gode bakterier for at holde sig sund? Det kribler og krabler nemlig også på dit barns hud. De gode bakterier er en stor del af hudens beskyttelse og balance.

Nu kan du skyde genvej og booste den beskyttelse og balance. Og samtidig få hjælp til forskellige hudproblemer. Der er nemlig kommet lækre plejeprodukter på markedet til børn som indeholder probiotiske (gavnlige) bakterier.

 

 

 

 

 

Jeg har fået lov at prøve Pure Beginnings Baby Bodycream.  Den er bl.a. udviklet til hudirritation/eksem.

Nu har jeg ikke længere babyer i huset, men jeg har prøvet den til nogle forskellige  ting med super god effekt:

Lidt begyndende eksem, lidt teenage-bumsehud og nogle knopper, som ikke lige umiddelbart havde en forklaring.

Alle tre problematikker blev afhjulpet med få smøringer.

Cremen er Ecocert certificeret, vegansk og uden parfume. Den kan købes i helsekostbutikker f.eks. her.

 

Varmeste anbefalinger herfra 🙂

Anette Straadt

Sundhedsplejerske

Forkølelsen, der blev sendt til tælling, før den rigtig fik fat.

En lille smule krilder i halsen, lidt hæshed, en anelse snot, en lille smule trykken for panden. OH NO – en forkølelse på vej.

Det var sådan, jeg havde det i går morges. Men heldigvis siger min viden og erfaring mig, at jeg ikke behøver frygte det. Hvis forkølelsen får kamp til stregen fra første dag, så forsvinder den rigtigt hurtigt igen, inden den har fået begge ben til jorden.

Opskriften er her:

Ecinacea (rød solhat) – det her er en junior-udgave, det var lige den jeg havde i huset….

C-vitamin

Infeksin (homøopatisk)

Propolis honning (eller Manuka honning)

Det hele kan købes i din helsekostbutik eller hos Matas.

 

Men der er to AFGØRENDE faktorer for, om det virker!

 

Nr 1:  Du skal i gang med det samme de første tegn viser sig. (derfor skal du have de her ting i dit husapotek)

Nr 2: Du skal tage det hver 3. time.

 

Følg dosis på Infeksin, men tag hver 3. time. Dryp dråberne i lidt vand og hold det gerne i munden i et minuts tid inden du synker det.

Følg dosis på Echinacea, men tag hver 3. time. (fåes f.eks. også som dråber).

Tag 500-1000 mg C-vitamin hver 3. time. Sæt evt op til 2000 mg, hvis maven kan tåle det. Hvis du får lidt tynd mave, så sæt ned igen.

Børn: Småbørn 90 mg hver 3. time – sæt op hvis det tåles. Skolebørn 200-500 mg hver 3. time – sæt op hvis det tåles.

Honning: 1 tsk hver 3. time – spises af skeen 🙂

 

Bliv ved så længe, der er nødvendigt. Ofte 2-3 dage, hvor du bare lige kan mærke snerten af forkølelsen – og så forsvinder den helt igen.

 

Rigtig god og hurtig bedring.

Anette

Sundhedsplejerske

Æblebørn

Bondebrød er noget hø! Se alternativer her. Og giv dit bedste rugbrødstip.

Bondebrød som opstart af dit barns første hapsere er et sundhedsplejerske-råd, der har hængt ved i mange mange år.

Der er ikke rigtigt blevet stillet spørgsmålstegn ved det, og det er i mine øjne dumt.

kohberg-slesviger-bondebrod

Bondebrød består nemlig hovedsageligt at sigtet mel (rug og hvede).

“Sigtet” vil sige at i rugmelet er skaldelene sigtet fra – som indeholder vigtige fibre og vitaminer og mineraler.

I hvedemelet er både skaldele og kimen fjernet og dermed er der ikke meget andet end stivelse og en smule fibre tilbage. Altså mest tomme kalorier.

Derfor er bondebrød fattigt på de vigtige næringsstoffer, som dit barn i høj grad har brug for, for at blive sundt og stærkt.

 

Hvis du elsker at bage, så kan du google fine opskrifter på hjemmebagt rugbrød uden kerner.

Hvis du ikke er den store bage-haj (eller bare ikke har så meget tid), så kommer her et et alternativ.

img_0006

 

Et økologisk rugbrød uden kerner. Her er rugmelen ikke sigtet. Og brødet er økologisk.

Det indeholder dog stadig en del hvedemel og der er også tilsat en lille smule sukker. Men stadig mere næringsrigt end bondebrød.

Det er set i Føtex.

 

 

Så snart dit barn har fået lidt styr på at tygge, så kan Kornkammerets økologiske solsikkebrød være en mulighed.

schulstad-oekologisk-rugbroed-kornkammeret-solsikkerugbroed

Her er der lidt kerner i, men de er nemme at tygge og det gør heller ikke noget, hvis der smutter nogle enkelte kerner hele vejen gennem fordøjelsen.

Til gengæld er der intet raffineret hvedemel.

 

 

Måske har du et andet favorit-rugbrød til dit barn?

Så skriv endelig gerne en kommentar og et tip 🙂

 

Bedste hilsner

Anette Straadt

Sundhedsplejerske

Æblebørn

Er vitaminer farlige?

Så har journalister endnu engang kastet sig over debatten om vitaminer og kosttilskud.

 

Se evt. artiklen her
Og artiklen her

 

Eksperter udtaler at kosttilskud er spild af penge og endda farlige.

Som så mange gange tidligere i medierne er fremstillingen meget ensidig og også kortfattet. Der mangler mange vigtige nuancer. Konklusionerne bliver derfor meget hårdkogte: vitaminer og kosttilskud er spild af penge og kan være farlige. De, der sælger dem, driver plat på folks frygt og sundhed.

Og JA; frygt sælger – ingen tvivl om det. Spørg bare journalisterne….

Men jeg har et lidt mere nuanceret billede – ikke mindst når det gælder børn:

 

Kan kosttilskud kurere sygdom? 

Jeg er heltenig i, at man skal være meget forsigtig med at påstå, at kosttilskud kan kurere sygdomme. Først og fremmest er kroppen meget kompleks, og hvis man virkelig skal have en krop tilbage i balance, så skal der som regel flere ting til. Først og fremmest: en sund og nærende kost, god søvn, motion, kærlige tanker og relationer, fravær af belastninger, og tilførsel af det, som kroppen mangler.

Kroppen er  super kompleks, og derfor er det i mine øjne ikke ok, hvis producenterne af kosttilskud påstår, at de har et mirakelmiddel, der alene kan afhjælpe sygdom.
Man skal i mine øjne også passe på med at påstå, at medicin kurerer sygdom. Ofte er medicin symptombehandling, hvilket vil sige, at man skal fortsætte med medicinen mod f.eks. for højt blodtryk, højt kolesterol o. lign , ellers vender sygdommen tilbage.

 

Er kosttilskud spild af penge?

Men betyder det så, at kosttilskud er spil af penge?
Er det rigtigt, at man bare kan spise sundt og varieret?

Lad os se lidt nærmere på det.

Hvis man vitterligt spiser mindst 600 g. (lidt mindre for børn) forskellig grønt – hver dag. Og vælger fuldkorn, når man spiser korn. Og spiser 350 g. fisk (lidt mindre for børn; uden tungmetaller) om ugen. Og vælger koldpressede olier og generelt kvalitetsvarer. Og man lever et liv helt uden sygdom og stress. Og man har styr på, hvad man kan tåle. Så mener jeg bestemt også, man kommer rigtigt langt. Bortset fra D-vitamin og mælkesyrebakterier, som ikke er dækket ind her.
Men jeg møder ganske få familier, der rent faktisk lever sådan. Og ganske få familier, som ikke har allergi, sygdom, stress eller andet inden for dørene. Her kan det altså give rigtig god mening – ren og skær biologi – at fylde de gode “mursten og cement” i form af næringsstoffer på kroppen.

Der henvises også i artiklerne til, at danskernes kostvaner er varierede nok. Ifølge artiklerne får 9 ud af 10 får dækket de fleste vitaminer ind.

Men det vil sige at 570.000 danskere ikke gør…. Og altså “de fleste”, men ikke alle.

I det hele taget baserer man anbefalingerne på gennemsnits-målinger. Det er rigtigt svært at bruge til noget i min optik. Fordi der ikke findes særlig mange gennemsnitsmennesker…

I rapporten om danskernes kostvaner 2011-2013 kan man se, at kun 3% af befolkningen overholder anbefalingen for mættet fedt. Halvdelen af de 4-14-årige indtager mere end de anbefalede 10 energiprocent fra tilsat sukker. Ca. 20% af de mindre børn overholder ikke anbefalingen for kostfiber. Kostens gennemsnitlige indhold af selen ligger lige under anbefalingen. D-vitaminindholdet er generelt for lavt, og indholdet af jern og folat er utilstrækkeligt for mange kvinder i den fødedygtige alder.

Rapporten viser også at en stor gruppe ikke får de anbefalede 350 g fisk om ugen og derfor mangler de vigtige omega 3 fedtstoffer. som er meget vigtige for bl.a. hjernen, synet, koncentrationen, søvnen og så meget mere.

Se evt. rapporten her. 

Rapporten mangler for øvrigt (i mine øjne) helt at kigge på, hvordan det ser ud med tilførslen af de vigtige mælkesyrebakterier til tarmsystemet. Bakterierne i tarmen har vist sig at have en utrolig stor betydning for hele kroppens sundhed. Og lige netop med mælkesyrebakterier er der meget forskning, der viser især god effekt på immunforsvaret.

Så er det spild af penge at spise en god fiskeolie, hvis man ved, man ikke får spist fisk nok (og måske synes det er svært at spise fed fisk uden at få tungmetaller eller belaste miljøet via dambrug)?

Er det spil af penge at spise en god kvalitets vitamin/mineral pille for at få f.eks. selen nok (når man husker, at de forskellige vitaminer og mineraler spiller meget sammen og det derfor er vigtigt at tage dem i kombination)?

Er det spild at tage et tilskud af mælkesyrebakterier, hvis man ikke selv laver yoghurt, kefir eller surkål hjemme i køkkenet?

Og kunne det ikke være en meget bedre ide at gå mere individuelt til værks – frem for at udstille alle dem, der faktisk taget ansvar for deres krop og sundhed?

 

Skal man tage tilskud med høj dosis?

Jeg er ikke fortaler for, at alle skal tage meget høje tilskud af kosttilskud. Men jeg er bestemt fortaler for, at kigge på kroppen og se, hvad den egentlig har brug for  og hvordan man evt. ved at skrue på nogle knapper (kost, livsstil, tilskud) kan give den de bedste betingelser for et sundt og godt liv.

Hvis man vælger kosttilskud – så handler det rigtigt meget om kvalitet. Om at finde de tilskud, der rent faktisk får de aktive stoffer helt ud i cellerne.

Hvis der er brug for tilskud af højere dosis end de almindelige basistilskud, så anbefaler jeg, at man får kvalificeret hjælp.

 

Er tilskud farlige?

Når vi snakker om kvalitet,  får vi også fat om problematikken med nogle af de undersøgelser, der har vist at tilskud kan give problemer. Så når man f.eks. giver E-vitamin i høje doser – så skal det være et kompleks af alle E-vitaminerne. De undersøgelser, der ligger, er ikke baseret på et E-vitamin kompleks.

Højt tilskud af retinol har ganske rigtigt vist at kunne give problemer – men kun til rygere. Det glemmer man lige at nævne i artiklen.

Akut A-vitamin forgiftning kræver en dosis på 15 x dagsdosis. Over længere tid skal man op på 5-10 x dagsdosis.

Så med god viden og indivíduelt tilpassede tilskud, så er det ikke farligt. Derimod er det absolut et problem, hvis kroppen mangler vigtige næringsstoffer.

 

 

Hvad gør vi så?

Jeg er som sagt meget fortaler for, at se på barnets krop og lytte til de beskeder, den giver. Er der eksem? Astma? Hyppig snot? Hoste? Forstoppelse? Diarre? Refluks? Andet? Så er der en ubalance det i høj grad er værd at kigge på og så vidt muligt få rettet op på.

Derudover er der også hele diskussionen af, hvor meget vi egentlig har brug for, for at fungere bedst muligt. De anbefalede daglige doser er i mange udlandske eksperters øjne alt for lave og mere et udtryk for “hvad vi kan klare os med” end “hvad vi optimalt har brug for”.

Men selv uden denne diskussion er min klare holdning (og meget tydelige erfaring) at kosttilskud kan være en effektiv og betydningsfuld hjælp til at få kroppen i balance. Men selvfølgelig med udgangspunkt i sund kost og livsstil – og som sagt med individuel tilpasning.

Samtidig er jeg så absolut enig i, at producenterne af kosttilskud også skal tænke sig meget om, hvad de reklamerer med. Og ikke love “mirakel-piller”.

 

Så min anbefaling er:

 1. Se på dit barn
 2. Observer om der er nogle udfordringer? (søvn, eksem, astma, allergi, forstoppelse, diarre, smerter, sygdomme i familien, stress, hyppig snot, sure opstød, hyppig hovedpine eller andet)
 3. Kig på kosten og juster til en varieret og næringsrig kost
 4. Kig på søvn, motion og kærlige relationer
 5. Fjern det, der evt. belaster (for meget sukker, farvestoffer, stress, dårligt indeklima, mad der ikke tåles)
 6. Suppler med det, der mangler ud fra jeres livsstil: evt. en god letoptagelig vitaminpille, d-vitamin, fiskeolie, mælkesyrebakterier – andet individuelt tilpasset.
 7. Giv et ekstra boost, hvis der er brug for det – kan være en kur med en urte-blanding eller andet.
 8. Brug medicin, smertestillende, operationer undervejs, så barnet har det bedst muligt – men kig samtidig efter årsagen.
 9. Husk at kroppen er kompleks og der ofte skal skrues på flere knapper samtidig for at hjælpe den bedst muligt.

 

Skriv meget gerne en kommentar om dine tanker om emnet her eller på facebook. Og del meget gerne indlægget.

Det er jo ikke sikkert vi er enige, men med en god dialog kan vi sammen få flere nuancer på.

 

Bedste hilsner

Anette 

Sundhedsplejerske 

 

“Kræs” til eksem og tør hud!!

Jeg ved simpelthen ikke helt, hvor jeg skal begynde…..

Jeg har noget svært ved at få armene ned.

 • Skal jeg starte med alle de fantastiske anmeldelser? Du kan evt. selv læse med her på “MIN MAVE”. 
 • Eller med den geniale ingrediensliste? KUN 2 HELT NATURLIGE INGREDIENSER
 • Eller mine egne erfaringer? Se lidt længere nede.
 • Eller de søde mennesker bag produktet? Mette og Kasper og deres smukke datter 🙂

 

Okay – tror lige jeg starter et helt andet sted.

Eksem og tør hud skal altid behandles indefra. Huden er kroppens største organ og hvis den viser symptomer som tørhed og/eller eksem, så handler det i høj grad om, at der er en ubalance et sted i kroppen, som skal rettes op.

Det handler om en masse faktorer som kost, søvn, fedtstoffer, mælkesyrebakterier mm.

Men huden er også kroppens forbindelse ud-ad-til. Og derfor er der også en rigtig fin mulighed for at hjælpe den lidt på vej udefra.

 

 

Jeg har fundet det mest geniale produkt til dit barns bad.

Det er IKKE en sæbe!!! Sæbe er faktisk noget hø til børnehud. Sæbe affedter huden og det forstyrrer det fine beskyttelses-lag af sunde bakterier, som bor på hud og slimhinder. Sæbe skal du KUN bruge, hvis der er noget skidt, som du ikke kan få af på andre måder.

Det er heller ikke boblebad….. Bobler gør nemlig ikke noget godt for dit barns hud. Så hvis det skal være sjovt at komme i bad, så er det frem med nogle kopper, kander, skeer, og kemifri-badedyr, som man kan lege med.

Det er et lækkert havre-produkt, som gør badevandet super nærende og blødgørende. Uden at gøre din baby mega-glat som olie i badevandet har tendens til.

Kraes Babybad er det reneste og enkleste og mest virksomme bade-produkt, som jeg har set.

Det findes i to lækre varianter. Og de indeholder begge to kun 2 helt naturlige ingredienser!! That´s it! Så rent og så virksomt.

2016-08-31-13-37-22

 

En med havre og kokos (især god til tør hud, der kan bruge lidt ekstra pleje)

En med havre og dødehavssalt (især god til eksem og rødme)

 

 

 

 

Jeg har haft fornøjelsen af selv at prøve dem.

Maja, min store datter, har fået et fodbad med den med dødehavssalt. Hun havde fået lidt eksem under ene fod. Og efter bare et enkelt fodbad havde det bedret sig

Linus på 6 år har været i badekar med den med kokos. Hans hud er ellers fin, men den blev ekstra blød og lækker :).

(Nå ja – så fandt jeg faktisk også på selv at lave en ansigtsmaske ud af dem  😀 .

Jeg blandende en skefuld op med en lille smule vand og smurte det i ansigtet – uhm, lækker blød, strålende og dejlig hud bagefter.)

 

Havren i Kraes Babybad er kolloid havre, hvilket gør den super opløselig og nærende.

Produkterne er på pulver form, så derfor er der absolut ikke nogle konserveringsmidler, duftstoffer, emulgatorer eller andet i. Du putter bare et par skefulde i vandet. Der følger den fineste træske med i pakken og en lille fin træklemme til at lukke posen igen.

 

Du kan købe Kraes Babybad her på deres hjemmeside. 

 

Hvis du gerne vil have 20 % rabat på Kraes Babybad, så meld dig ind i Klub Æblebørn. 

I klubben finder du nemlig en rabatkode til Kraes Babybad (sammen med rabatkoder til en masse andre netbutikker).

 

Rigtig god fornøjelse og glæd dig til at putte dit barn i bad næste gang 🙂

De varmeste anbefalinger herfra!

Hvis du ikke har et badekar, kan du bare gøre som jeg gjorde med ansigtsmasken og lave det til en lidt tyk grød og smøre det på huden, hvor der er brug for det. Lad det sidde 10-15 minutter og tør det af igen. 

 

De bedste hilsner

Anette Straadt
Sundhedsplejerske

Æblebørn